bahsettiğim 1tb harddisk d de ben zaten c de 240gb ssd kullanıyorum. windows onun üzerine kurulu birde lol apex cs yüklü o kadar ama ben adobe programlarını vs d ye atmam lazım onları da c ye atarsam yer kalmıyor zatenAynı şekilde benim başımada gelmişti leptop vardı harddiske birşey atıyorum bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra harddisk yani D: Diski kayboluyordu harddik sonra kafa atmaya başladı baya yüksek ses çıkartıyordu harddiskin ömrü bitmiş olabilir Ama sana tavsiyem harddiski sadece depolama için kullan bir tane ssd al 240 gb birdaha bak keyfine derim
seagate kankaMarkası ne,markasına göre hızlı tükeniyo ömrü yazarsan yardımcı olurum
test yaptım hiç bir sorun gözükmüyor.test programı var test etmeyi denedin mi hocam ?
deniyorum teşekkürler. sonuçları yazıcamHdd de bad sector aratici ile scan et oradan belli olur
Yazmış zaten seagate diye.Markası ne,markasına göre hızlı tükeniyo ömrü yazarsan yardımcı olurum
hdd tune ile baktım fakat hiç bir şey gözükmüyor aksine çok sağlıklı gözüküyorYazmış zaten seagate diye.
Hd tune ile bi teste sokabilirsin benim düşüncem ölmüş yeni bir ssd almanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?