Çözüldü Hard Format sırasında hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Valoranttan ban kaldırmak için hard format atıcam sisteme. Uzun süredir format atmıyorum, önceden flash bellek ile atılıyordu ama bilgisayarı kurcalarken şöyle bir şey buldum. Bu kısmı uygulasam spoofer için ön formatı atar mı? Yoksa farklı bir yol mu tercih etmek gerek?

image.png

Çözüm
Bu şekilde tamamen diskleri biçimlendiremezsin ve spoofer işe yaramayabilir, Windows 10 iso indirip Rufus ile usbye yazdıracaksın ve biostan format atıcaksın
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bi kere hard format dediğin şey nedir? Normal format atarken diskleri tekrar biçimlendirirsen her şey temizlenir. Ordaki sıfırlama ekranından yapmanı da tavsiye etmiyorum sağlıklı değil.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bi kere hard format dediğin şey nedir? Normal format atarken diskleri tekrar biçimlendirirsen her şey temizlenir. Ordaki sıfırlama ekranından yapmanı da tavsiye etmiyorum sağlıklı değil.
Hard format derken bilgisayarı tamamen sıfırlamak istiyorum. Atmışken komple bi sıfırlansın kendine gelsin istiyorum.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Bu şekilde tamamen diskleri biçimlendiremezsin ve spoofer işe yaramayabilir, Windows 10 iso indirip Rufus ile usbye yazdıracaksın ve biostan format atıcaksın

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba bu kısımdan format atarsan valorant hwıd donanim banın kalkmıyıcaktır senin hard format derken kastettigin şey ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...