- Yasaklandı
-
SSD daha çok verim saglar HDD Depolama verir SSD ise hız Yani bütçesi iyi olanlar SSD tercih ediyor biraz daha bütçesi Kötü olanlar ise HDDHDD'mi daha iyi verim sağlar yoksa SSD'mi ?
Depolama açısından sıkıntı yaşamıyorsan sorun yok ilerde bütçen olursa harddisk alırsan senin için daha iyi olur.ben 480 ssd kullanıyorum hdd yok bunun bir sıkıntısı oolurmu ?
Advanced system care programını kullanabilirsin disklerindeki gereksiz kullanılmayan dosyaları temizliyor.aga benim ssd baya dolmuş ben nasıl temizleyebilirm birazda olsa?
Kanka o Advanced Systemcare çok boş bir program değil mi? CCleaner biraz gideri var da o baya kötü diye biliyorumDepolama açısından sıkıntı yaşamıyorsan sorun yok ilerde bütçen olursa harddisk alırsan senin için daha iyi olur.
Advanced system care programını kullanabilirsin disklerindeki gereksiz kullanılmayan dosyaları temizliyor.
piyasada disk saglıgı için Advanced system care veya ccleaner bildigim programlar bunlar bunlardan faydalanabilirsinKanka o Advanced Systemcare çok boş bir program değil mi? CCleaner biraz gideri var da o baya kötü diye biliyorum
tamamdır teşekkür ederim.piyasada disk saglıgı için Advanced system care veya ccleaner bildigim programlar bunlar bunlardan faydalanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?