Sıradan Bir Lol Oynayıcısı
Onaylı Üye
sata ssd satın al kalıcı çözümkasadan dıt gibi kısa bir ses geliyor kapağını açtığımda hardiskten geldiğini doğruladım bu dıt sesi yüzünden bilgisayar geç açılıyor ve diskime ulaşamıyorum donmalar gerçekleşiyor fivem oynadığımda oyun çöküyor v.b sorunu bilen varsa yazabilirmi
usta hdd yi çıkarıp ssdimi kullanabilirmym sorun hdd de galiba bu hdd yi oyun indirmek için almıştımHDD'lerin kullanım ömürleri vardır, tabii ki bu ömür kullanım süresine ve üstüne yazılan veri miktarına bağlı olarak değişir. Ortalama olarak HDD'ler 3 ila 5 sene arası bir ömüre sahiptir, HDD'nin ses çıkarmasının bir çok sebebi olabilir, ama genellikle bu sebepler arıza kaynaklı oluyor. Maalesef HDD'nin ömrü dolmuş olabilir dediğim gibi, yeni bir HDD almayı ya da SSD'ye geçiş yapmayı düşünebilirsiniz.
HDD'ye kurulu programlarda sorun çıkabilir ama sadece oyunlar yüklü ise hiçbir sorun olmaz.usta hdd yi çıkarıp ssdimi kullanabilirmym sorun hdd de galiba bu hdd yi oyun indirmek için almıştım
teşekürler istersen konuyu çözüldü olarak işaretleyebilrisnHDD'ye kurulu programlarda sorun çıkabilir ama sadece oyunlar yüklü ise hiçbir sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?