Seçkin Üye
Kurulum yaparken mavi ekran attırıyor 2 sistemim var 2 sindede aynısı oluyorformat at kurulum yaparken 2 parçaya ayır
aslında diskte sorun yok gözüküyor ama temiz kurulum yaparken mavi ekran atıyor 2 sistemde denedim bir sıkıntı var çözemedimTemiz kurulum yapmanız lazım umarım düzelir
Denedim düzelicek gibi bir disk ama sisteme mavi ekran attırıyor 2 sistemde denedim 2 sindede mavi ekran attırdı harici olarak ta denedim mavi ekran attırıyortekrar biçimlendir bence bu işlemle çözülecektir donanım olarak da kontrol et
Hayır sistemlerde sorun yok diskten kaynaklı bir sorun kesinliklebilgisayarında bir problem olabilir mi
aklıma herhangi bir sorun gelmiyor anlamış değilim çözdüğünde beni de bilgilendirirsen sevinirimHayır sistemlerde sorun yok diskten kaynaklı bir sorun kesinlikle
Deniyorum herşeyi yapamadım yeni disk aldım ama diğerinide kurtarsam fena olmaz kartındada problem yok temizledimaklıma herhangi bir sorun gelmiyor anlamış değilim çözdüğünde beni de bilgilendirirsen sevinirim
denemeye çalışıyorum pc açıkken harici olarak takıyorum pc donuyor dahili olarak takıyorum mavi ekran atıyor sistem açılırken 2 sistemimdede aynısını yapıyorlow level format yani harddiski yaz tekrar sil araştır görürsün parted magic gibi programlar var.
Denedim silinmesi gereken yerleri sildim ama diskin kendi içinden problemde olabilir disketindenSilgiyle ucunu silmeyi dene düzelir belki öyle okumuştum
Büyük ihtimalle bozulmuş olabilir içindeki dosyaları onedrive yedeklemediysen gitmiştirDenedim silinmesi gereken yerleri sildim ama diskin kendi içinden problemde olabilir disketinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?