Güncelleme sonrası bilgisayarımı kaldırdım ve kurduktan sonra bilgisayarımı açtım düzgün bir şekilde açılmıştı ama siyah ekran vardi bilgisayarı düğmesinden kapattım ekran geldi ama bir daha açamadım sürekli aynı hatayı görüyorumBilgisayarınız güncelleme yaparkene mi kapattınız? Her açtığınızda mavi ekran geliyorsa format çözüm olabilir.
Hayır güncelledikten sonra bilgisayarımı kapattım ve bir daha açılmadı sürekli bu hatayı alıyorumBilgisayarınız güncelleme yaparkene mi kapattınız? Her açtığınızda mavi ekran geliyorsa format çözüm olabilir.
Bakmadım eve geçince haber veririm sizeBios da hdd gözüküyor mu
Başka harddisk taksam sorun çözülür mü ?Görmeden birşey diyemem ama yazdıklarından anladığım kadarıyla harddiskin yanmış.
Denemenden Büyük fayda gelir. En azından sorunun harddiskten kaynaklandığı anlayıp pc yi değişmekten kurtulursunBakmadım eve geçince haber veririm size
Post automatically merged:
Başka harddisk taksam sorun çözülür mü ?
Umarım yanmamiştirHarddisk sadece ana motoru yandıysa bilgilerinizi kurtabilirsiniz.
Çozümü var mıdır?"Hard diskin yanmış" ne kadar geniş ve bilgisiz bir terim, kral büyük ihtimalle Bad Sector oluşmuş ve yayılmış diyte tahmin ediyorum.
format atamıyorum herhangi bir flashım veya cd yok windowsun kendi formatını atmak istiyorum ama o ekranı açamıyorumformat at düzelir
şimdi format atıcağım biostan tam olarak hdd yi nereden görüyorum ?Eğer biosda hdd'i görüyorsan diskin bozuk olsa bile içindekileri büyük ihtimalle alabilirsin. öncelikle cihaza temiz bir format at C ve D sürücüsünü tamamen temizle ki bad sector varsa gitsin. yedfeklerin çok önemliyse interntten " windows pe " olarak iso dosyasını aratabilirsin. bu harici çalışan bir windows kopyası gibi flash'a yazıp içindeki bilgileri farklı bir diske alabilirsin. eğer içinde önemli bir şey yoksa direk format atmayı dene. birde pc çalışırken diskten ses geliyormu kontrol et tık tık tık diye ses geliyorsa içinde önemli yedeğin varsa bi an önce al çünkü diskinin tek ayağı çukurda demektir
Boot menüsünden Harddisk Driver yazan olması gereklişimdi format atıcağım biostan tam olarak hdd yi nereden görüyorum ?
Ama birden çok bios tarzı var en çok kullanılan bios bu diye yazdım. eğer bilgisayarın yeni ise bir fotoğraf yüklersen yardımcı olabilirimşimdi format atıcağım biostan tam olarak hdd yi nereden görüyorum ?
bilgisayarım yeni değil ama hemen şimdi bakıyorum söylediğiniz gibiBoot menüsünden Harddisk Driver yazan olması gerekli
Post automatically merged:
Ama birden çok bios tarzı var en çok kullanılan bios bu diye yazdım. eğer bilgisayarın yeni ise bir fotoğraf yüklersen yardımcı olabilirim
Bekliyorumbilgisayarım yeni değil ama hemen şimdi bakıyorum söylediğiniz gibi
Bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?