6 Kas 2021 #1 reponsive Onaylı Üye Katılım 24 Kas 2019 Mesajlar 132 Tepki puanı 10 Ödüller 8 6 HİZMET YILI resimde göründüğü gibi harddiske herhangi bir şekilde birşey kuramıyorum veya indiremiyorum kurulum sırasında kasadan ses gidip geliyor en son advanced system care 11 ile taratmıştım sanırım bundan sonra oldu yardım edermisiniz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
resimde göründüğü gibi harddiske herhangi bir şekilde birşey kuramıyorum veya indiremiyorum kurulum sırasında kasadan ses gidip geliyor en son advanced system care 11 ile taratmıştım sanırım bundan sonra oldu yardım edermisiniz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
6 Kas 2021 #2 #Dragon Hack Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz Emektar Üye Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 1,733 Çözümler 510 Tepki puanı 771 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Wolftü kurulum yaparken rardan çıkar masasütüne kalsör olarak at ve setup aç kur bu şekilde dene bi D diskine wolftü klasörünü sil baştan setup aç Sorun halen devam ediyorsa bana yazabilirsiniz Oyla 0 Olumsuz oyla
Wolftü kurulum yaparken rardan çıkar masasütüne kalsör olarak at ve setup aç kur bu şekilde dene bi D diskine wolftü klasörünü sil baştan setup aç Sorun halen devam ediyorsa bana yazabilirsiniz
6 Kas 2021 #3 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Dragon Hack' Alıntı: Wolftü kurulum yaparken rardan çıkar masasütüne kalsör olarak at ve setup aç kur bu şekilde dene bi D diskine wolftü klasörünü sil baştan setup aç Sorun halen devam ediyorsa bana yazabilirsiniz Genişletmek için tıklayın ... Bendede steam için geçerli D Hata veriyor disk hatalı sorunu alıyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
Dragon Hack' Alıntı: Wolftü kurulum yaparken rardan çıkar masasütüne kalsör olarak at ve setup aç kur bu şekilde dene bi D diskine wolftü klasörünü sil baştan setup aç Sorun halen devam ediyorsa bana yazabilirsiniz Genişletmek için tıklayın ... Bendede steam için geçerli D Hata veriyor disk hatalı sorunu alıyorum
6 Kas 2021 #4 #Dragon Hack Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz Emektar Üye Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 1,733 Çözümler 510 Tepki puanı 771 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Redrizonn' Alıntı: Bendede steam için geçerli D Hata veriyor disk hatalı sorunu alıyorum Genişletmek için tıklayın ... bi ss var mı acaba Oyla 0 Olumsuz oyla
Redrizonn' Alıntı: Bendede steam için geçerli D Hata veriyor disk hatalı sorunu alıyorum Genişletmek için tıklayın ... bi ss var mı acaba
6 Kas 2021 Yasaklandı #5 yakupx50x Y Banlı Üye Katılım 13 May 2019 Mesajlar 345 Tepki puanı 13 Ödüller 3 Yaş 32 7 HİZMET YILI bi formata ihtiyacın var bence Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Kas 2021 Konuyu başlatan #6 reponsive Onaylı Üye Katılım 24 Kas 2019 Mesajlar 132 Tepki puanı 10 Ödüller 8 6 HİZMET YILI yakupx50x' Alıntı: bi formata ihtiyacın var bence Genişletmek için tıklayın ... yeni attım sanırım harddisk ölmüş valorant kurmuyor bu seferde ayrılabilir disk felan hatası veriyor bozuk Oyla 0 Olumsuz oyla
yakupx50x' Alıntı: bi formata ihtiyacın var bence Genişletmek için tıklayın ... yeni attım sanırım harddisk ölmüş valorant kurmuyor bu seferde ayrılabilir disk felan hatası veriyor bozuk
7 Kas 2021 #7 vaechy Süper Üye Katılım 23 Şub 2020 Mesajlar 981 Çözümler 5 Tepki puanı 75 Ödüller 5 6 HİZMET YILI Hdd yanmiş olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Kas 2021 Yasaklandı #8 love set us free L Přijímám všechno, co mi život dal i vzal. Banlı Üye Katılım 9 Nis 2020 Mesajlar 1,052 Çözümler 150 Tepki puanı 144 Ödüller 3 Sosyal 6 HİZMET YILI Disklerin üzerine sağ tıklayıp biçimlendirme yaptın mı? Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Kas 2021 #9 MarianaX Ultra Üye Katılım 24 Haz 2020 Mesajlar 1,551 Çözümler 14 Tepki puanı 231 Ödüller 7 5 HİZMET YILI kurulu olan dosyayı sil dostum eğer olmazsa format at en temizi. Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Kas 2021 #10 blurz B Süper Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 653 Çözümler 3 Tepki puanı 47 Ödüller 11 9 HİZMET YILI sen diski bir bilgisayarcıya götür Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Kas 2021 #11 lacerix L Uzman Üye Katılım 27 Eki 2021 Mesajlar 196 Tepki puanı 7 Ödüller 3 Yaş 25 4 HİZMET YILI SS english? Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Kas 2021 Konuyu başlatan #12 reponsive Onaylı Üye Katılım 24 Kas 2019 Mesajlar 132 Tepki puanı 10 Ödüller 8 6 HİZMET YILI love set us free' Alıntı: Disklerin üzerine sağ tıklayıp biçimlendirme yaptın mı? Genişletmek için tıklayın ... çok sayıda yaptım format attım GPT yaptım değişen bişey yok hiçbişey kuramıyorum Post automatically merged: 7 Kas 2021 DarKnight56' Alıntı: kurulu olan dosyayı sil dostum eğer olmazsa format at en temizi. Genişletmek için tıklayın ... 10. format atışım biçimlendirme ntfs gpt herşeyi yaptım tarattım olmadı gene Oyla 0 Olumsuz oyla
love set us free' Alıntı: Disklerin üzerine sağ tıklayıp biçimlendirme yaptın mı? Genişletmek için tıklayın ... çok sayıda yaptım format attım GPT yaptım değişen bişey yok hiçbişey kuramıyorum Post automatically merged: 7 Kas 2021 DarKnight56' Alıntı: kurulu olan dosyayı sil dostum eğer olmazsa format at en temizi. Genişletmek için tıklayın ... 10. format atışım biçimlendirme ntfs gpt herşeyi yaptım tarattım olmadı gene