- Konuyu başlatan
-
Ben 4 Senedir Grafik Konusunda UğraşıyorumUstadırMemory' Alıntı:UNUTMUŞUM NEYSE YAPARSIN AKŞAM TS GEL ORDA YAPAK SENİNLE TS durexts3.com:10ThyPrime' Alıntı:Kayıtlı Üyelere Hareketsiz Yapılır
UstadırMemory' Alıntı:BANA YAP AVATAR ÖNCEDEN REP VERDİM HERHALDE TS GEL TS :
durexts3.com:10
Kardeşim akşam yapicam dedim ya sana ve senin imzayı arka plansız yapiyon akşam unutturma
AKŞAM GELME ŞİMDİ GEL TS YE
SEN NE ZAMANDIR GRAFİKERSİN SÜPER YAPTIĞINA GÖRE TAA NE ZAMANDIR YAPIYORSUNDUR HELALSİN
O Zaman TS Gel TS :ThyPrime' Alıntı:Ben 4 Senedir Grafik Konusunda UğraşıyorumUstadırMemory' Alıntı:UNUTMUŞUM NEYSE YAPARSIN AKŞAM TS GEL ORDA YAPAK SENİNLE TS durexts3.com:10ThyPrime' Alıntı:Kayıtlı Üyelere Hareketsiz Yapılır
Kardeşim akşam yapicam dedim ya sana ve senin imzayı arka plansız yapiyon akşam unutturma
AKŞAM GELME ŞİMDİ GEL TS YE
SEN NE ZAMANDIR GRAFİKERSİN SÜPER YAPTIĞINA GÖRE TAA NE ZAMANDIR YAPIYORSUNDUR HELALSİN
Snipercitr1' Alıntı:Kardeş İmza istyiroum hareketli ismim yazsın +rep verdim
YavuzTunahan*' Alıntı:- İmza Olsun Adım Yazsın
oHakikiDost' Alıntı:Artık Ben izma yok edildi.
ErdemBey' Alıntı:Bende Avatar istiyorum fakat onaylı üye değilim ne yazıkki neyse yararlı ve güncel ++
İsimsizGhost' Alıntı:Bana Yaparmisin Bro +++
ThyPrime' Alıntı:İsimsizGhost' Alıntı:Bana Yaparmisin Bro +++
Hangisinden Bro
İsimsizGhost' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:İsimsizGhost' Alıntı:Bana Yaparmisin Bro +++
Hangisinden Bro
Güzel Mod Olacam Onun İçin Kullanacam Ona Göre yaparsan Sevinirim
ThyPrime Bana Avatar YaparmısınİsimsizGhost' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:İsimsizGhost' Alıntı:Bana Yaparmisin Bro +++
Hangisinden Bro
adnan6776' Alıntı:Kardeşim avatarıda sen yapmıştın bu sefer imza istiyorum. "Adnan Burgucu" Yazsın Teşekkürler
İsimsizGhost' Alıntı:Avatar Yerine İmza Yaparmisin
Buyur Dostum Akşama Avatarını Yaparım 10 da atarım inşallah :İsimsizGhost' Alıntı:zor olur ama ikisi bir olmayacaği için imza olsun
ahmetdmr1313' Alıntı:ThyPrime Bana Avatar YaparmısınİsimsizGhost' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:İsimsizGhost' Alıntı:Bana Yaparmisin Bro +++
Hangisinden Bro
ThyPrime' Alıntı:Buyur Dostum Akşama Avatarını Yaparım 10 da atarım inşallah :İsimsizGhost' Alıntı:zor olur ama ikisi bir olmayacaği için imza olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?