lBAGUVIXl' Alıntı:Hocam bir imza rica edeceğim. Pikachu, içerikli olursa sevinirim.(Şu resimli yazılardan hani, BAGUVIX yazsın arkasında Pikachu resimleri vs. sen daha iyisini bilirsin. Eğer ugrasmak istemezsen direk güzel bi yazı ile baguvix yazsan yeter.)
HardCoderX' Alıntı:Arkadaşlar Ben Nasıl Konu Açıcam Bilen Varmı ?
resulalan21' Alıntı:Avatar istiyorum isim DeviLSAngeLS
baki1457' Alıntı:bana da imza yapabilirmsin
ThyPrime' Alıntı:lBAGUVIXl' Alıntı:Hocam bir imza rica edeceğim. Pikachu, içerikli olursa sevinirim.(Şu resimli yazılardan hani, BAGUVIX yazsın arkasında Pikachu resimleri vs. sen daha iyisini bilirsin. Eğer ugrasmak istemezsen direk güzel bi yazı ile baguvix yazsan yeter.)
Usta yaparım sanada bu gün işlerim biraz uzadı işte bu akşam yapmaya çalışıcam yaparım büyük ihtimalle ayarların bir imza sana ama arkaplanda kullanmıyorum imzaya yakışmıyor yinede Pikachu kullanırım sana
HardCoderX' Alıntı:Arkadaşlar Ben Nasıl Konu Açıcam Bilen Varmı ?
Dostum http://memoryhackers.org/index.php den biraz aşağı inerken gorduklerinin hepsi bir kategori gir hangi kategoride acicaksan konu gir içine sağ ustte yeni konu var ordan acarsin
resulalan21' Alıntı:Avatar istiyorum isim DeviLSAngeLS
Tamam dostum işlerim uzaması nedeni ile gece geçe kalır ama yinede yaparim
Yaparim dostum ama gece geç saate olur
RuslaN' Alıntı:Gif yaparken hangi programı kullanıyorsun
Bora12' Alıntı:alayım bi imza
Casus' Alıntı:* Avatar Olsun Adım Yazsın
*İmza Olsun Adım Yazsın
İkisi Birlikte REP verdim Bu arada<3 <3
lBAGUVIXl' Alıntı:Hocam bir imza rica edeceğim. Pikachu, içerikli olursa sevinirim.(Şu resimli yazılardan hani, BAGUVIX yazsın arkasında Pikachu resimleri vs. sen daha iyisini bilirsin. Eğer ugrasmak istemezsen direk güzel bi yazı ile baguvix yazsan yeter.)
lBAGUVIXl' Alıntı:Bu kadar güzel olacağını sanmıyordum.
Teşekkürler.
elessy' Alıntı:kardeşim banada imza yaparmısın sasuke içerikli olsun (sasuke nete yazarsan bulabilirsin anime karakteri)
şimdiden teşekkürler bu arada Elessy'in Başı büyük olsun lütfen
birde belirtmeyi unutmuşum avatarda olsun lütfen
elessy' Alıntı:ah be adamım ne yaptın sen :/
fatihcanbey' Alıntı:alırdım aslında bi dal kardeş zahmet olamazsa
ThyPrime' Alıntı:fatihcanbey' Alıntı:alırdım aslında bi dal kardeş zahmet olamazsa
Alamazsın Çünkü Onaylı Üye ve Üstüne Yapıyorum
01baris' Alıntı:Yaparmısın Kardeşim _
Chronic' Alıntı:Güzel işler yapıyorsun, tebrik ederim kardeşim. Ancak sana bir tavsiye verebilirim, hareketli avatar ve imzayı bir çok kişi kullandığında forumda ufak kasmalar yapabilir. Hareketsiz yapmanı öneririm, iyi forumlar.
fatihcanbey' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:fatihcanbey' Alıntı:alırdım aslında bi dal kardeş zahmet olamazsa
Alamazsın Çünkü Onaylı Üye ve Üstüne Yapıyorum
nasıl onaylı oluyoz bilmiyomki :d
YuNus4646' Alıntı:Kardeşim Bana Avatar yaparmısın Hareketli Olsun ByYuNus Yazsın Boyle Renkli Şimdiden Teşekkürler Rep inide verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?