HAREKETLİ PROFİL RESMİ VE İMZA YAPMAK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
degerlı arkadaslar bunu yapmak çok basit cromede hareketli gif istediğiniz hangi gif ise onu aratın yada crome görsellerden de yapabılırsınız yanlız gıfın boyutu cok buyuk olmasın yoksa ımzada buyuk gozukuyor profıl resmınde de olmuyor profıl resmı ıcın cok ufak gifler seçmelisiniz NASIL YAPILIR:ilk önce her hangi bir sitede buldugunuz gifin üzerine sag tıklayınız ve resim adresını kopyalayı secınız ve profıl resmı yapmak ıcın ayarlardan avartarı secınız Avatarınız için URL giriniz. kısmına kopyaladıgınız adresı yapıstırınız unutmayın profıl resmı ıcın ufak gif kullanmalısınız ve alttan onaylayınız artık hareketli bir profil resminiz var imza için ise yine ayarlardan imzayı secınız altta karsınıza gelen panoda yukardan soldan saga dogru 10 ncu kutucuk resım var ustunde farenızı uzerıne getırın resim ekle kısmına kopyaladıgınız resim adresını yapıstırınız ve alttan onaylayınız artık hareketli bir imzaya sahipsiniz goreceksınız kı hareketlı profıl resmınız ve hareketlı ımzanız olacak benım yaptıgım sekılde gorebılırsınız.... bunu sadece google crome uzerınden yapabılırsınız...saygılar

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
crome olmassa olmuyor diye biliyorum doğrumu? (chuckle)

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
xonivion' Alıntı:

dogrudur dıyer tarayıcılarda boyle bır secenek yok mozılla felan kullanmadım yada opera varsa bılmıyorum varsa yapabılırsın sag tıkda baglantı adresını kopyala olması lazım yoksa olmaz oda cromede var dıye bılıyorum...varsa basıt bır sekılde yapabılırsınız........

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Resim vs kullansaydın daha detaylı anlatsaydın :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
K0RAY' Alıntı:

resmı koymaya gerek duymadım pekte anlamıyorum ancak zaten bunları ayarlar kısmından yapacak arkadaslar bılen basıtce yapar yapayan olursa burdan yardımcı olmaya calısırız yada sızlerde destek verırsenız herkez basarılı bır sekılde ıstedıgı resmı koyar profılıne yada ımzasına....saygılarımla...

gokhan72' Alıntı:
xonivion' Alıntı:

dogrudur dıyer tarayıcılarda boyle bır secenek yok mozılla felan kullanmadım yada opera varsa bılmıyorum varsa yapabılırsın sag tıkda baglantı adresını kopyala olması lazım yoksa olmaz oda cromede var dıye bılıyorum...varsa basıt bır sekılde yapabılırsınız........

DAHA DETAYLI bir anlatım yaptım umarım daha saglıklı olmustur degerlı moderator kardesım ...hatırlatma ıcınde tesekkur ederım bılmeyenler anlattıgım sekılde yapabılır kontrol edersen...saygılarımla.

K0RAY' Alıntı:

DAHA DETAYLI bir anlatım yaptım umarım daha saglıklı olmustur degerlı moderator kardesım ...hatırlatma ıcınde tesekkur ederım bılmeyenler anlattıgım sekılde yapabılır kontrol edersen...saygılarımla.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Banada BirTane Ayarlarmısın KAfana Göre Sadece İsteğim Oda Resimde B0T Yazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...