3 Tem 2025 #1 werasak Shaman Gururla Sunar Seçkin Üye Katılım 17 Şub 2021 Mesajlar 442 Tepki puanı 203 Ödüller 5 Yaş 28 5 HİZMET YILI Tekrardan selamın aleykum gene yaptık birşeyler git gide gelişiyoruz destek veren vermeyen herkese teşekkürler cansınız <3 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap dosya cok büyük oldugu ıcın dıger wp lerı yukleyemıyorum iletişim adreslerim instagram:shamanvisualsy discord:shamancode
Tekrardan selamın aleykum gene yaptık birşeyler git gide gelişiyoruz destek veren vermeyen herkese teşekkürler cansınız <3 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap dosya cok büyük oldugu ıcın dıger wp lerı yukleyemıyorum iletişim adreslerim instagram:shamanvisualsy discord:shamancode
3 Tem 2025 #2 ReuLox13 R Üye Katılım 12 Eyl 2023 Mesajlar 17 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 25 2 HİZMET YILI güzel bir video olmuş hocam böyle devam ederseniz güzel bir kitleye ulaşabilirsiniz başarılarınızın devamını diliyorum
güzel bir video olmuş hocam böyle devam ederseniz güzel bir kitleye ulaşabilirsiniz başarılarınızın devamını diliyorum
3 Tem 2025 Konuyu başlatan #3 werasak Shaman Gururla Sunar Seçkin Üye Katılım 17 Şub 2021 Mesajlar 442 Tepki puanı 203 Ödüller 5 Yaş 28 5 HİZMET YILI e ReuLox13' Alıntı: güzel bir video olmuş hocam böyle devam ederseniz güzel bir kitleye ulaşabilirsiniz başarılarınızın devamını diliyorum Genişletmek için tıklayın ... eyvallah cok teşekkür ediyorum desteklerınız sayesınde ıyı yerlerde olacağız hep beraber inşallah <3
e ReuLox13' Alıntı: güzel bir video olmuş hocam böyle devam ederseniz güzel bir kitleye ulaşabilirsiniz başarılarınızın devamını diliyorum Genişletmek için tıklayın ... eyvallah cok teşekkür ediyorum desteklerınız sayesınde ıyı yerlerde olacağız hep beraber inşallah <3
4 Tem 2025 Konuyu başlatan #4 werasak Shaman Gururla Sunar Seçkin Üye Katılım 17 Şub 2021 Mesajlar 442 Tepki puanı 203 Ödüller 5 Yaş 28 5 HİZMET YILI 1 gün olmadan 2k oldu video teşekkürler