Cepte görüyor ha vay be ben kör olmuşum iyiki yazdım Burayadost alınma ama seni cepte görüyor bu kız yerinde olsam hiçbir şey demeden engeller karşılaştığımda sorarsa da cevap bile vermezdim
reis sonuç ne naptın aksamCepte görüyor ha vay be ben kör olmuşum iyiki yazdım Buraya
Öyle dedikten sonra peki yazdım ve birdaha yazmadım çabalamasi gerekiyor ve bunu yapana kadar yüz vermemeyi tercih ettim eğer çabalamaz ise kendi yoluma bakicam ve bir hiç gözünden bakicam onareis sonuç ne naptın aksam
en iyisini yapıyorsun hocam tek taraflı aşk olmamalıÖyle dedikten sonra peki yazdım ve birdaha yazmadım çabalamasi gerekiyor ve bunu yapana kadar yüz vermemeyi tercih ettim eğer çabalamaz ise kendi yoluma bakicam ve bir hiç gözünden bakicam ona
Sevgili dostum ne yazık ki bazı şeyleri oldurmak gerekiyor olduramazsan zamanla çok daha kötü olacak her şey..haklısın hısaca bb diyim oylede oljuo ama işte
Evet zamanlaa Daha çok bağlanır sam sonuçları daha derin olur teşekkür ederim haklısınSevgili dostum ne yazık ki bazı şeyleri oldurmak gerekiyor olduramazsan zamanla çok daha kötü olacak her şey..
dostum sevdiğin değer verdiğin birine bunu yapamazsın gözünde hiçbir zaman hiç olmaz yani ya engelle ya da konuşmayı kesmek istediğini belirt ona ve başka açıklama yapmaÖyle dedikten sonra peki yazdım ve birdaha yazmadım çabalamasi gerekiyor ve bunu yapana kadar yüz vermemeyi tercih ettim eğer çabalamaz ise kendi yoluma bakicam ve bir hiç gözünden bakicam ona
Bak deme oyle ağlarım havardır bir bok siktir et gizlemeye bile çalışmıyorsa başkalarıda vardır