Sağol dostumDosyasını silmişsin klasor çalışma yolu yok yolunu bulmadığı için hata vermesi normal windows buga girdi yeniden başlat muhtemelen silinecekdir ordan.
Benimle sadece takipçilerim forumda dm yoluyla iletişime geçebilirler.Sağol dostumSeninle iletişime geçebileceğim bi yer var mı ? Skype, Discord vs...
Seninle dm'den iletişime geçecektim fakat mesaj gönder yok profilinde o yüzden soruyorum.Benimle sadece takipçilerim forumda dm yoluyla iletişime geçebilirler.
Benle uğraşmaz mısınız ben 3 anket açtım sorunlarımı söyledim yardımcı oldular konuyu kilitledim 2-3 tane konuyada mesaj attım diye fazla mesajım oldu amacım yorum kasmak değil bilgisayardı düzenliyorum 2 saatir sorunlarımı buraya açtım ve bu konuyuda şimdi kilitlicem #konukilitSanırım az önce isim ve soy ismini tüm foruma paylaştın '' Ensar Kurt '' .
Ben seninle uğraşmıyorum , sana söylüyorumki düzeltesin hata yapa yapa öğrenirsin bir dahakine dikkat edersin .Benle uğraşmaz mısınız ben 3 anket açtım sorunlarımı söyledim yardımcı oldular konuyu kilitledim 2-3 tane konuyada mesaj attım diye fazla mesajım oldu amacım yorum kasmak değil bilgisayardı düzenliyorum 2 saatir sorunlarımı buraya açtım ve bu konuyuda şimdi kilitlicem #konukilit
tamam eyvallah gelen geçen atıyo yazı sinirlendim sanki keyfimden konu açıp veya başka konuya yazı yazıyorumBen seninle uğraşmıyorum , sana söylüyorumki düzeltesin hata yapa yapa öğrenirsin bir dahakine dikkat edersin .