Hata alıyorum klasörden silinmiyor gitmiyor yardım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
buna tıklıyorum sol üstte bu
Screenshot_1.png
tıklıyorum ve bu hata geliyo
Screenshot_2.png

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dosyasını silmişsin klasor çalışma yolu yok yolunu bulmadığı için hata vermesi normal windows buga girdi yeniden başlat muhtemelen silinecekdir ordan.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dosyasını silmişsin klasor çalışma yolu yok yolunu bulmadığı için hata vermesi normal windows buga girdi yeniden başlat muhtemelen silinecekdir ordan.
Sağol dostum :) Seninle iletişime geçebileceğim bi yer var mı ? Skype, Discord vs...

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sanırım az önce isim ve soy ismini tüm foruma paylaştın '' Ensar Kurt '' .

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sanırım az önce isim ve soy ismini tüm foruma paylaştın '' Ensar Kurt '' .
Benle uğraşmaz mısınız ben 3 anket açtım sorunlarımı söyledim yardımcı oldular konuyu kilitledim 2-3 tane konuyada mesaj attım diye fazla mesajım oldu amacım yorum kasmak değil bilgisayardı düzenliyorum 2 saatir sorunlarımı buraya açtım ve bu konuyuda şimdi kilitlicem #konukilit

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Benle uğraşmaz mısınız ben 3 anket açtım sorunlarımı söyledim yardımcı oldular konuyu kilitledim 2-3 tane konuyada mesaj attım diye fazla mesajım oldu amacım yorum kasmak değil bilgisayardı düzenliyorum 2 saatir sorunlarımı buraya açtım ve bu konuyuda şimdi kilitlicem #konukilit
Ben seninle uğraşmıyorum , sana söylüyorumki düzeltesin hata yapa yapa öğrenirsin bir dahakine dikkat edersin .

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben seninle uğraşmıyorum , sana söylüyorumki düzeltesin hata yapa yapa öğrenirsin bir dahakine dikkat edersin .
tamam eyvallah gelen geçen atıyo yazı sinirlendim sanki keyfimden konu açıp veya başka konuya yazı yazıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...