Seçkin Üye
o stopping yazısı engel olmuyor sana windows un etkin değil büyük ihtimalle sürüm uyuşmazlığı var 1909 olması lazım windows sürümünündaha bu gün seçkin üye oldum . hileyi indirdim ama thread stopping diyor . driverları tüklememe rağmen olmuyor . yokmu şunun bir çözümü ? kenarsızda başlattım olmadı . launcherde başlattım olmadı . antivirüs ve deffender kapalı . boş yorum yapanlar report edilecektir
Ekli dosyayı görüntüle 42829
nasıl yapacağız ?o stopping yazısı engel olmuyor sana windows un etkin değil büyük ihtimalle sürüm uyuşmazlığı var 1909 olması lazım windows sürümünün
O hada deıl kardesım sorunsuz bı sekılde calısıyor bendede yazıyor ama acılıyordaha bu gün seçkin üye oldum . hileyi indirdim ama thread stopping diyor . driverları tüklememe rağmen olmuyor . yokmu şunun bir çözümü ? kenarsızda başlattım olmadı . launcherde başlattım olmadı . antivirüs ve deffender kapalı . boş yorum yapanlar report edilecektir
Ekli dosyayı görüntüle 42829
reis windows prof sürümde değilken çalışıyormu bilmiyor ama eğer çalışıyorsa windows 10 indir yaz google ilk çıkan microsoft sitesine girnasıl yapacağız ?
bende açılmıyor amaO hada deıl kardesım sorunsuz bı sekılde calısıyor bendede yazıyor ama acılıyor
deneyeceğim umarım olurreis windows prof sürümde değilken çalışıyormu bilmiyor ama eğer çalışıyorsa windows 10 indir yaz google ilk çıkan microsoft sitesine gir
Ekli dosyayı görüntüle 42830
bunuindir otomatik yapar
Ondan Once Sürümünü Kontrol et 1903 1909 olduguna emın ol win 10bende açılmıyor ama
Post automatically merged:
deneyeceğim umarım olur
dediğim gibi eğer etkin olmayan windows da çalışıyorsa hile kesin çözüm ho şimdidenbende açılmıyor ama
deneyeceğim umarım olur
1809 var :dOndan Once Sürümünü Kontrol et 1903 1909 olduguna emın ol win 10
peki kral windowsu etkinleştirmenin bir yolu varmı ?o stopping yazısı engel olmuyor sana windows un etkin değil büyük ihtimalle sürüm uyuşmazlığı var 1909 olması lazım windows sürümünün
internette ucuza satılıyor hatta webtekno bir videoda 20 tl ye alıyor özelden yazcam baksanapeki kral windowsu etkinleştirmenin bir yolu varmı ?
Çözümü Bu Yaptığın Taktirde Çözülcektirreis windows prof sürümde değilken çalışıyormu bilmiyor ama eğer çalışıyorsa windows 10 indir yaz google ilk çıkan microsoft sitesine gir
Ekli dosyayı görüntüle 42830
bunuindir otomatik yapar
Dostum Aynı sıkıntı bende var ben normal windowsu etkinleştirdim bedava key ile sıkıntı yok sebebi farklı birşey olabilir mi ?internette ucuza satılıyor hatta webtekno bir videoda 20 tl ye alıyor özelden yazcam baksana
fotoğraf atabilirmisin reis windows sürümün güncel mi 1909 olması lazımDostum Aynı sıkıntı bende var ben normal windowsu etkinleştirdim bedava key ile sıkıntı yok sebebi farklı birşey olabilir mi ?
Dostum Özelden Mesaj Yolladım Bakabilirmisinfotoğraf atabilirmisin reis windows sürümün güncel mi 1909 olması lazım
başlangıç düğmesi > Ayarlar > Sistem > Hakkında kısmına gir buranın ssini atarmısınSs Aldım Yüklüyorum Dostum
Dostum Özelden Mesaj Yolladım Bakabilirmisin
Kardeşim Aldım Ss Atıyorum Hemen 1909 Sürüm Diyor Şuanbaşlangıç düğmesi > Ayarlar > Sistem > Hakkında kısmına gir buranın ssini atarmısın Ekli dosyayı görüntüle 42831
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?