öncelikle ben bu oyunu oynamıyorum ancak arkadaşıma önermiştim 1 haftadır oynuyor windows sürümünüze ban atılıyor donanım banı felan hikayeden ibaret kullandınız windowsa ban atıyorlar aslında siz farkına varmıyorsunuz format atıyorsunuz ama yine aynı 10sa 10a attınız için düzelmiyor çünkü vanguard hala dosyaları kalıyor sistemi öyle işliyor zatenDenedin mi oldumu donanım banı atılıyor diye biliyorum bir kimlik değişimi olmadan geçiceğini sanmıyorum.
bendde sebebsizs ban yedim. ve çözümü yok o yüzdeen oyyunu bıraktımDenedin mi oldumu donanım banı atılıyor diye biliyorum bir kimlik değişimi olmadan geçiceğini sanmıyorum.
saçmalama
maleesef düzelmiyor . neden durduk yere ban atılıyorDenenen yöntemler : Ömer DmN'in yöntemi, HWID Changer, Hard Diske valorant yükleme, VirtualBox, İşlemci isim değiştirme bunlar çalışmaz.
Ömer Dmn dedin herif zaten piyasaya hileleri sunup milleti banlatıp 1 gün sonra çözüm sunmaya calısan çözümlerinde hiç biri olmayan boşun biridirDenenen yöntemler : Ömer DmN'in yöntemi, HWID Changer, Hard Diske valorant yükleme, VirtualBox, İşlemci isim değiştirme bunlar çalışmaz.
maleesef düzelmiyor . neden durduk yere ban atılıyor
ekran kartına ban diye birşey olamaz kardeş milyonlar oynuyor bu oyunu herkesin ekran kaydının kayıt altına alıp ona göre ban atıcanı cidden düşünüyormusunuz böyle bir program daha tasarlanmadı imkansız en azınan vanguard o değil ondan eminim 10 kulanıyorsan 10 temiz bile kursan calıstıramazsın 7 kurcaksın bak bakalım calısıyormu dene gör ben boş konuşmamBence bunu illa düşünen olmuştur ekran kartına atılırsa ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?