23 Nis 2023 #1 baysorry2 B Onaylı Üye Katılım 10 Eki 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 27 5 HİZMET YILI Oyuna girdiğimde bi 2-5 dk sonra oyunum hala aynı hatayı veriyor. **Hile fln açmadım** Post automatically merged: 23 Nis 2023 Tamam aga çözdüm riot vanguard tekrar yüklemem gerekmiş k.b Ekli dosyalar zyro-image.jpg 70.5 KB · Görüntüleme: 50
Oyuna girdiğimde bi 2-5 dk sonra oyunum hala aynı hatayı veriyor. **Hile fln açmadım** Post automatically merged: 23 Nis 2023 Tamam aga çözdüm riot vanguard tekrar yüklemem gerekmiş k.b
Çözüm #Adc Main 23 Nis 2023 baysorry2' Alıntı: Oyuna girdiğimde bi 2-5 dk sonra oyunum hala aynı hatayı veriyor. **Hile fln açmadım** Post automatically merged: 23 Nis 2023 Tamam aga çözdüm riot vanguard tekrar yüklemem gerekmiş k.b Genişletmek için tıklayın ... Ek olarak çözülmez ise attığım videodan da deneyebilirsin aşağıya bırakıyorum:
baysorry2' Alıntı: Oyuna girdiğimde bi 2-5 dk sonra oyunum hala aynı hatayı veriyor. **Hile fln açmadım** Post automatically merged: 23 Nis 2023 Tamam aga çözdüm riot vanguard tekrar yüklemem gerekmiş k.b Genişletmek için tıklayın ... Ek olarak çözülmez ise attığım videodan da deneyebilirsin aşağıya bırakıyorum:
23 Nis 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI baysorry2' Alıntı: Oyuna girdiğimde bi 2-5 dk sonra oyunum hala aynı hatayı veriyor. **Hile fln açmadım** Post automatically merged: 23 Nis 2023 Tamam aga çözdüm riot vanguard tekrar yüklemem gerekmiş k.b Genişletmek için tıklayın ... Ek olarak çözülmez ise attığım videodan da deneyebilirsin aşağıya bırakıyorum: Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
baysorry2' Alıntı: Oyuna girdiğimde bi 2-5 dk sonra oyunum hala aynı hatayı veriyor. **Hile fln açmadım** Post automatically merged: 23 Nis 2023 Tamam aga çözdüm riot vanguard tekrar yüklemem gerekmiş k.b Genişletmek için tıklayın ... Ek olarak çözülmez ise attığım videodan da deneyebilirsin aşağıya bırakıyorum: