can you tell me what's wrongI know how to code
c++ kullanıyorum ama kullandıgım derleyici program c kodlarınıda destekliyorRandom rastgele = new Random();
for (int i = 0; i <5; i++)
{
int sayi = rastgele.Next(20,50);
Console.WriteLine(sayi.ToString());
kullandığın program hangisi
C# dilinde böyle o işlem diye biliyom.
c++ dili kullanıyorum ben ve Devc++ programı üzerinden yazıyorum.hangi programı kullanıyosun
its compile all ready i think is this write answer?
Hatırladığım kadarıyla dev c++ çok sorunlu bir derleyiciydi başka programla denedinmi ?Hocam o da olmadı sayıyı 61 yapıyor
direk copy paste yaptım ama olmadı
Ya telefondan derleme programı vardı ondan yapıyodum boş zamanlarımda orda sıkıntı çıkınca dedim herhalde bu program yetersiz normalde programda daha önce bi sıkıntı yaşamadım yinede bilgisayarımı açıp bu kodu devc++ yazdığımda sıkıntı yaşadım + visual studio 2019da da denedim ama yine aynı problemi yaşadım sanırım programlarda sorun yok kod hatalıHatırladığım kadarıyla dev c++ çok sorunlu bir derleyiciydi başka programla denedinmi ?
Ya telefondan derleme programı vardı ondan yapıyodum boş zamanlarımda orda sıkıntı çıkınca dedim herhalde bu program yetersiz normalde programda daha önce bi sıkıntı yaşamadım yinede bilgisayarımı açıp bu kodu devc++ yazdığımda sıkıntı yaşadım + visual studio 2019da da denedim ama yine aynı problemi yaşadım sanırım programlarda sorun yok kod hatalı +visual c++ 2010 da da aynı problem
Evet Bu Kod Çalışacaktır.#include <stdio.h>
#include <time.h>
#include <stdlib.h>
int main()
{
int secileceksayi = rand() % 50 + 20;
printf("Seçilen sayı = %d",secileceksayi );
}
Bunu kullanabilirsin kardeşim
Evet Bu Kod Çalışacaktır.
Ya telefondan derleme programı vardı ondan yapıyodum boş zamanlarımda orda sıkıntı çıkınca dedim herhalde bu program yetersiz normalde programda daha önce bi sıkıntı yaşamadım yinede bilgisayarımı açıp bu kodu devc++ yazdığımda sıkıntı yaşadım + visual studio 2019da da denedim ama yine aynı problemi yaşadım sanırım programlarda sorun yok kod hatalı
Post automatically merged:
#include <stdio.h>
#include <time.h>
#include <stdlib.h>
#include <cstdlib>
#include <ctime>
int main()
{
std::srand(std::time(0));
int secilensayi = std::rand() % 50 + 20;
printf("Secilen sayimiz = %d",secilensayi);
}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?