Süper Üye
Anladığım kadarıyla Turkcell sin. Ama şöyle bir konu var deprem anında çeken tek hat Turkcell di. Fiyatının hakkını vermiş oldu en azından.
O zaman Turkcell'e geçmeni öneririm...Hayır türkcell değilim bimcelliyim
türktelekom silsüpüründen en az 2 gb kazanıyorum ama bitmiyor. neden? çünkü çekmiyorDostum Vodafafone den uzak dur . türk telekom ucuz fakat çekmede bazı skıntılar yaşanabılıyor fakat baya bedeva ınternet kazandırıyor turk telekom 1000 kat vodafoneden daha ıyı zaten haftalık sıl supur 2 gb 5 gb 10 gb arası degısıyor baya ıyı genellıklede hep ınternet verıyor. Fakat para skıntısı yaşamicaksan tabiki türkcell hepsine 1000 basar.
dostum zaten ortalama mpbs hızı 3 - 6 arası buda instagram oyun için yeter bana göre ha yok diyorsan gidip türkcell al 40 50 tllik paket ortalma hız 40 50 mbpstürktelekom silsüpüründen en az 2 gb kazanıyorum ama bitmiyor. neden? çünkü çekmiyor
Söylediğine katılmıyorum Türk Telekom çekmiyor tamam Turkcell süper ama Vodofone çekimi iyi fiyatları da uygun benim tavsiyem Vodofone dirDostum Vodafafone den uzak dur . türk telekom ucuz fakat çekmede bazı skıntılar yaşanabılıyor fakat baya bedeva ınternet kazandırıyor turk telekom 1000 kat vodafoneden daha ıyı zaten haftalık sıl supur 2 gb 5 gb 10 gb arası degısıyor baya ıyı genellıklede hep ınternet verıyor. Fakat para skıntısı yaşamicaksan tabiki türkcell hepsine 1000 basar.
Bunu anlaman iyi olmuşAnladığım kadarıyla Turkcell sin. Ama şöyle bir konu var deprem anında çeken tek hat Turkcell di. Fiyatının hakkını vermiş oldu en azından.
Hani vodafone veya turktelekom geçicem diyor ya kanki adam Turkcelli zatenBen ikisini de önermem. Turkcell kullanabilirsin bence. Kapalı mekanlarda çekmeme sıkıntısı falan olmuyor. Fiyatı biraz tuzlu ama faturalı hat alırsan hem rahat edersin hem para bakımından çok sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.
Kendisi bimcell de şuan konuyu iyi okuBunu anlaman iyi olmuş
Post automatically merged:
Hani vodafone veya turktelekom geçicem diyor ya kanki adam Turkcelli zaten
katılıyorum bro ++Turkcell fiyatı tuzlu fakat kalitesi sağlam olan bir operatör. Çekmesi konusunda sıkıntı yaşamazsın, ha türk telekom kalitesi türkcellden biraz daha az ama seni üzer mi? Üzmez. Ben 3 ünüde kullandım hız sıralaması olarak
Turkcell > Turktelekom > Vodafone diyebilirim
3 operatöründe yeni müşterilerine özel kampanyaları var, en uygununu bulabilirsin. 12 Ay boyunca fiyat indirimi gerçekleşiyor genelde, 12 ay Turkcellde indirimli pakette kalırsın, sonra turktelekom geçersin yeni müşteri 12 ay kullanırsın, böyle devam eder bu..
Taşıdıktan sonra hemen vodafone taşımakta mümkün diye biliyorum, taahütlü bir pakete geçmediğin sürece şayet..
Geçsende ilk ayın parasını alıyorlar, bildiğim kadarıyla ilk ay taahüt yoktu. Ama faturanı keserler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?