Arkadaşlar herkese öncelikle merhabalar. Benim aklımdan yaklaşık 1 aydır birşey geçiyor fakat pek fazla konu hakkında bilgim yok. Bir blog sayfası hazırlamak istiyorum. Sadece blogger'ı bilmekteyim. Başka site var mı bilmiyorum. Aslında konum basit. Amacım insanların hayallerinden vazgeçmemelerini sağlamak. Bu yolu da düşkünlüklerden yola çıkarak yapmak istiyorum, interaktif bir şekilde. Örneğin benim yabancı dile ilgim yabancı dili gördüğüm sınıftan beri sürüyor ve sürecek. Mütercim Tercümanlık okuyacağım. İnsanların hem hayallerinden vazgeçmemesini sağlamak ve aynı zamanda yabancı dile biraz daha ağırlık vermelerini istiyorum. Bu dünyayı yöneten belli başlı diller var biliyorsunuz ki, herkese belki yardım edemem fakat 3 5 kişi demek benim için bir başarı demek.
Kısacası böyle bir isteğim var fakat açıkçası bunu yalnız başıma yapabileceğimden de emin değilim. Çok az bilgim var blog olsun artık o kısımlarda çok az bilgim var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Belki bir gün sizlere yardımım dokunur.
Güzel düşüncen varmış açacağın siteden kazanç pek düşünme derim. Soruna gelecek olursak blogspot üzerinden ücretsiz blog açıp kolayca tasarlayabilirsin. Veya host + domain alarak .com lu veya istediğin uzantıda profesyonel site açıp wordpress kurabilirsin blogspottan daha kolay bana göre. Bence hemen uygulamaya geç
Güzel düşüncen varmış açacağın siteden kazanç pek düşünme derim. Soruna gelecek olursak blogspot üzerinden ücretsiz blog açıp kolayca tasarlayabilirsin. Veya host + domain alarak .com lu veya istediğin uzantıda profesyonel site açıp wordpress kurabilirsin blogspottan daha kolay bana göre. Bence hemen uygulamaya geç
Kazanç odaklı düşünmüyorum. Onlar çok ilerde düşünülecek şeyler. İnsanlara kendimi nasıl bulduracağım? Yani şu şekilde ben birkaç örnek yazacağım. İnteraktif bir şekilde yapmak istiyorum yazdığım gibi. İnsanların düşkünlükleri veya tam tersi sevmedikleri birşeyi sevdirmek istiyorum. Birkaç kişi de olsa iyi hissedeceğim.
Valla gayet güzel birşeyden bahsediyorsun ücretsiz olarakta kendini google sıralamalarına çıkarabilirsin sosyal medya üzerinden kendi reklamını yaparak. Veya host domainli site alırsan her sayfana özel google seo ayarını girerek daha da çok index sağlayabilirsin yani ince ayarları da var tabi .
Valla gayet güzel birşeyden bahsediyorsun ücretsiz olarakta kendini google sıralamalarına çıkarabilirsin sosyal medya üzerinden kendi ını yaparak. Veya host domainli site alırsan her sayfana özel google seo ayarını girerek daha da çok index sağlayabilirsin yani ince ayarları da var tabi .
blogspotu öneririm hem google'ın servisi hem editlenmesi temaları falan kolay ve biraz ilgi alaka şefkat sevgini verirsen bu siteyide sosyal medyada tanıtırsan tamamdır o iş.
Blogger ile ücretsiz olarak blog açabilirsin , örneğin kaynatasız var bilenler bilir Michael Field onun bloğu blogspot olarak geçiyor ama insanların onun bloğuna bakmalarını engellemiyor .