Seçkin Üye
orta
o kadar mı kötü reishayatta kalmaya çalışıyoruz
kolay gelsin vallaMükemmel gidiyor umarım bu ivmede devam eder askerlik var sadece onu saymazsan mükemmel
gelmiyor be reis askerlik şeyi gün geçtikçe yaklaşıyor ve moralimi bozuyor gereksizkolay gelsin valla
bedelliye para var mı?gelmiyor be reis askerlik şeyi gün geçtikçe yaklaşıyor ve moralimi bozuyor gereksiz
var da bedelliye para verecek kadar aptal değilim ona o parayı vermek yerine giderim motoruma yeni şeyler alırım daha iyi 60k civarı bir şeydi en sonbedelliye para var mı?
oha benim hatırladığım 15k idivar da bedelliye para verecek kadar aptal değilim ona o parayı vermek yerine giderim motoruma yeni şeyler alırım daha iyi 60k civarı bir şeydi en son
55 bin 500 TL olmuş AWSLŞDLWASJKDJKLoha benim hatırladığım 15k idi
GSIDFEQSDŞWQGSDHGFJSDGHEFJLFEW55 bin 500 TL olmuş AWSLŞDLWASJKDJKL
ZOOOOORT DİYE OSURDUM 55 bin tl vereceğime giderim annemin evinin banyosunu tadilata sokar üstüne odasını şenlendiririm bu neGSIDFEQSDŞWQGSDHGFJSDGHEFJLFEW
55k yı bitcoine basalım milyoner olalım FYGDWHUFHEHWFJSKALFZOOOOORT DİYE OSURDUM 55 bin tl vereceğime giderim annemin evinin banyosunu tadilata sokar üstüne odasını şenlendiririm bu ne
yok reis bayağı değer kaybediyor biraz daha kaybetsin de ben bir kaç ay önce hesabımda 1.5 bitcoin bulmuştum onun parasını yiyorum şuan ŞWASDKLALŞWSK55k yı bitcoine basalım milyoner olalım FYGDWHUFHEHWFJSKALF
LAN SDFBVNJSDFVYDUSAJKFASyok reis bayağı değer kaybediyor biraz daha kaybetsin de ben bir kaç ay önce hesabımda 1.5 bitcoin bulmuştum onun parasını yiyorum şuan ŞWASDKLALŞWSK
ciddili bu aradaLAN SDFBVNJSDFVYDUSAJKFAS
kanka sen benim akraba değil miydin yaciddili bu arada
tüh ya kesin öyleyimdir şans işte yeni denk geldik yakanka sen benim akraba değil miydin ya
Yok arttirdilar şimdioha benim hatırladığım 15k idi