Hayat niye bu kadar zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Abiler daha ben lise 1 de yim liseye kadar her şey efsaneydi murluydum ama ne zaman liseye basladim o zaman kendimi kötü hissetmeye başladım biliyorum lisenin zor olacağını ama bu kadar zor olmasını beklemiyordum bir kıza aşık oldum hayatımda hiç bir kıza bu kadar aşık olmamıştım kızdan gözümü alamıyordum fakat o sınıf arkadaşımdan çocukla sevgili oldu onları yan yana görmek benim canımı çok sıkıyor oda yetmiyormuş gibi sınavlar da çok zor ne yapacagimi bilmiyorum sınavlar gerçekten zor o kızı dusurmekten kendimi derse veremiyorum her ne kadar kafamdan çıkarmaya çalışsamda çıkaramıyorum oda yetmiyormuş gibi gelecek kaygısı var ne yapacagimi bilmiyorum en zor zamanlarımda hep sizden yardım istemedim ve bana ÇOK faydanız dokundu hepinize tesekkur ederim

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum görmezden geleceksin, başka çözümü yok.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Derslerine odak ver kıza bakmayı keseceksin.

ŞEVVAL
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
karı kız işini sonraya ertele ama harbi seviyosan boşla okulu okul 4 yıl ama aşk∞ sonsuz dur unutma

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Dükünde sadece sevgilinden bahsettik bugün notlarım konusunda yardım istedim cidden moralim kötü ne yapacagimi bilmiyorum
Peki sana bir soru, neden lise hayatında sevgili istiyorsun? Nereden biliyorsun seni bırakmayacağını? Üniversite de aşk yaşanır lisede de dostluk derslerine odaklan gül geç.

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
keşke benimde sınavlarım zor olsaydıda babamı 15 yıl sonra bulmasaydım haline şükret

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
"Allah'tan kolaylık isteme, zorluklarla başa çıkabileceğin bir güç iste."

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Co
"Allah'tan kolaylık isteme, zorluklarla başa çıkabileceğin bir güç iste."
Çok saol bu yorum cidden beni çok etkiledi
Post automatically merged:

keşke benimde sınavlarım zor olsaydıda babamı 15 yıl sonra bulmasaydım haline şükret
Çok üzüldüm bende benimkine dert diyorum allah yardımcın olsun

karı kız işini sonraya ertele ama harbi seviyosan boşla okulu okul 4 yıl ama aşk∞ sonsuz dur unutma
Teşekkürler

Derslerine odak ver kıza bakmayı keseceksin.
Deniyorum olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
brom lisede dostluk üniversitede aşk arkadaş edin okuldan çağır hepsini çık gez kafanı dağıt aklında karı falan kalmaz biraz lider yapısı takınıp ders konusunda hepiniz toplanıp çalışın vs dostluk çok önemli buradan sana ancak yazımız ulaşır elimiz omzuna değmez o yüzden uyuşabileceğin arkadaşlar edin ve onlar ile kafanı dağıt seni çok iyi anlıyorum mizantropik biriyim ancak yer yer ben de yalnızlık çektim ve 1-2 arkadaş edindim tamamen uyuştuğum bu sayede ne yalnızlığım ne aşk acım ne de dert tasam kaldı Çıkışta arkadaşlarınla yaptığın bir saatlik sohbet tüm günün stresini alır gülüp eğlenirsen umarım yardımcı olabilmişimdir kardeşim selametle.

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
brom lisede dostluk üniversitede aşk arkadaş edin okuldan çağır hepsini çık gez kafanı dağıt aklında karı falan kalmaz biraz lider yapısı takınıp ders konusunda hepiniz toplanıp çalışın vs dostluk çok önemli buradan sana ancak yazımız ulaşır elimiz omzuna değmez o yüzden uyuşabileceğin arkadaşlar edin ve onlar ile kafanı dağıt seni çok iyi anlıyorum mizantropik biriyim ancak yer yer ben de yalnızlık çektim ve 1-2 arkadaş edindim tamamen uyuştuğum bu sayede ne yalnızlığım ne aşk acım ne de dert tasam kaldı Çıkışta arkadaşlarınla yaptığın bir saatlik sohbet tüm günün stresini alır gülüp eğlenirsen umarım yardımcı olabilmişimdir kardeşim selametle.
Yaptığın yorum çok iyi geldi saol

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yaptığın yorum çok iyi geldi saol
Rica ederim brom her genç belli bir yaş aralığında bu tarz bunalımlarla karşılaşabiliyor ben de Hemşire/Özel eğitim uzmanı olarak elimden geldiğince yol göstermeye çalışıyorum forumun amaçlarından birisi de budur ille de donanım yazılım oyun konularında değil :D

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Rica ederim brom her genç belli bir yaş aralığında bu tarz bunalımlarla karşılaşabiliyor ben de Hemşire/Özel eğitim uzmanı olarak elimden geldiğince yol göstermeye çalışıyorum forumun amaçlarından birisi de budur ille de donanım yazılım oyun konularında değil :D
17 yasındayım hayatımda hıc aska kapılmadım hep onume baktım ve boyle yapıcam ask boş

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
15 Yıldır Sapım Yani Hic Sevgilim Olmadı Şimdiki Kızlarlada Olunmaz Burda Liseyi Anlatsam Bizim Liseye Baskına Gidersiniz Anlat Diyen Varsa Anlatıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...