Dowland hızı bu ama ben bu altyapı yüzünden 25mbps alamıyorum buna üzülüyorumDownload olarak mı ya da upload olarak mı diye belirtse idin keşke. Eğer indirme için diyorsan 14 Mbps alıyorum bende ve gayet memnunum. Bazen 12 aldığımda oluyor ama akıcı bir şekilde 1080p izleyebiliyorum. Kimseye Wifi vermediğin sürece ne pingin düşer ne hızın. Tabi interneti ne için kullanacağında önemli. 12 Mbps sana yeterli mi bilemem o yüzden. Sadece oyun ve video falan için ise yeterli olur yani.
Altyapı yok ise yapacak bir şey yok ne yazık ki :/ Altyapı olmadan tam verim almanın mevcut olduğu tek internet, Superbox diye biliyorum ama o da fazla pahalı gerçekten. Dediğim gibi; altyapın yoksa ise maalesef daha düşük hız ile idare edeceksin.Dowland hızı bu ama ben bu altyapı yüzünden 25mbps alamıyorum buna üzülüyorum
Altyapı çekmeleri için ne yapmalıyımAltyapı yok ise yapacak bir şey yok ne yazık ki :/ Altyapı olmadan tam verim almanın mevcut olduğu tek internet, Superbox diye biliyorum ama o da fazla pahalı gerçekten. Dediğim gibi; altyapın yoksa ise maalesef daha düşük hız ile idare edeceksin.
Dilekçe falan vermen gerekiyor diye biliyorum. Konuya tam hakim değilim ne yazık ki. Araştırman lazım dostum.Altyapı çekmeleri için ne yapmalıyım
Peki umarım hiper altyapısı çekerlerDilekçe falan vermen gerekiyor diye biliyorum. Konuya tam hakim değilim ne yazık ki. Araştırman lazım dostum.
Paket 25mpbs 90₺ 3 ay ücretsiz fakat altyapıdan dolayı 8mbps 100₺ 3 ay ücretsiz önerildiDostum 12 mb şimdi fiyatını bilemediğim için birşey diyemem ama bunu göz önünde bulundur
bende 16 mb lik paket var kablolu bağlantı ile aldığım hız 14-15 arası oluyor yani senin paketine göre de az çok 10-11 arası
Fiber hattı var internet çektik bileFiber Hattı Gelmediği Sürece Hiç Bir Sağlayıcı Adam Gibi Hizmet Vermiyor. 24 Mbps Kadar Alıyorum Sözde Ama 7 8 Mbps Veriyor Altyapıda Fiber Olmadığı İçinmiş
başkan 100 mbs alan hane sayısı parmakla sayılacak durumda. büyük ihtimal yeni bir trafo sağlayıcısı yapıldı alt yapı oluştuırmak içinHacı altyapı için sürekli adamları rahatsız etmen lazım benim altyapı 8mbitti heryere şikayet ettik bimere cimere ne bileyim 6 8 ay sonra şimdi 100mbite kadar alabiliyoruz ve ping değeride efsane
eskiden kota vardı onu doldurdun mu yavaşlatıyorlardı şimdi o olmadığı için bu şekilde bir planlama yaptılar çakallar8 Mbps 100 tl 3 ay ücretsiz ne olmuş abi bu fiyatlar yaEskiden 100-110 tl ye insanlar 50-70 Mbps lik tarifelerden yararlanabiliyorlardı gerçi o bile pahalı ama Türk Telekom da şimdi ise 8 Mbps 100 tl öylemi yolacak kaz arıyorlar resmen. Fiber altyapı felan yoksa mecbur 12 mbpslik tarifeye geçeeksin tabi yapacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?