Hayatımdan eskisi kadar mutlu değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şimdi yaptığım, açtığım konuyu "Ergenlik" adı altında yorumluyanlar olucak alakası yok. Ben Lise yaşamıma kadar hayattan gayet zevk alan biriydim, istediğim hayatı birnevi yaşıyordum. Para derdimde yok ailem yaptığım her şeye destek çıkıyor, babamın mesleği gereği paradan hiç şikayetim olmadı. Canımın istediğini aldım, istediği mi giydim bu yaşıma kadar. Fakat şu son 1 yıldır özellikle karantinadan sonra hayatım çok monoton gelmeye başladı. Değiştirmek için daha fazla kitap okumaya başladım, okuduklarımdan da sıkıldım. Belki benim için uğraş olur diye Belediyenin Tiyatro kulübüne gitmeye başladım ilk başlarda gayet güzeldi, eğleniyor, zaman geçiriyordum. Sonraları tiyatro'da sıkmaya başladı spor dallarına yöneldim Yüzme, tenis, güreş v.b bunların hiç biri ilgimi çekmedi. Sadece hayattan keyif aldığım tek düze şey müzik dinlemek arkadaşlar. Arkadaşlarımla yaptığımız aktiviteler de sarmamaya başladı. Örneğin, biriminiz evinde yatılıya kalma, sinemaya gitme, dışarda çekirdek kola, internet kafeye gitme. Günü birlik şehir değiştirmeye kadar gittik artık her şey sıkıcı gelmeye başladı. Belki hayatıma bir kız alırsam değişir diye düşündüm, sevgilimin beni çok darlamasından dolayı ayrılığa gittik. Bu monoton hayattan nasıl çıkacağı mı bilmiyorum. Okul tek kurtuluş gibi geliyor, günlük hayatımda farklı değişen şeyler birnevi sadece okulda oluyor. Sizin hayatınızda ulan şunu yaparsam zevk alıyorum şu aktivite beni mutlu ediyor dediğiniz bir şey var mı?

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
usta şuan tek zevkim sahile çekirdek kola:D başka birşey sarmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
beni yalnızlık mutlu ediyor çünkü ben insanların içindeyken veya bi grubun içindeyken kendimi çok sıkıyorum kendimi strese sokuyorum strese soktuğum için de geriliyorm ve birşeyleri yanlış yapıyorum iletişimim kötü oluyor ha yalnızmıyım hayır en yakın 4 tane arkadaşım var bi tek onlarlayken rahatım o yüzden benim tek bi aktivitem var o da evimde bilgisayarla uğraşmak insanlarla fazla polemiğe girmeyi sevmiyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bende vatandaşlığımı bekliyorum her gün konsolosluğun sitesinden sonuç sayfasını yenilemek yeni hobim..

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kardeşim sana bir tavsiyem git bi motorsiklet al 100 lük yada 150 lik hafta sonları gezmeye çık yada boş zamanlarını motor ile değerlendir şuan depresyondasın bu şekilde kısa sürede iyi olacaksın bu zaman 1 ve 3 ay arasıdır sonunda kendini iyi hissedeceksin emin ol

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
reis sen hayatta kasabildiğin kadar kasmışsın yeni ilgi alanları edin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende de aynı sorunla var maalesef artık hayattan zevk alamıyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sanırım bir çoğumuzda aynı problem var kanka çom takılma bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
artık cocuk degilsin cocukluktaki mutlulukları arama bulamazsın

Üye
3 HİZMET YILI
Zaman hızlı geçiyor ve hepimiz büyüyoruz. Türkiye'nin ekonomik koşulları gereği orta sınıf vatandaşların çoğu da senin gibi düşünüyor ve hissediyor. Azla yetinmeyi öğrenmelisin bu şartlar altında. Beklentileri düşürmek lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sevgili yap diyorsunda içimde bir kızla konuşacak his de yok bir kızla neden konuşayım mesela? Günümü neden o kızla paylaşayım arkadaşlarım varken gibi düşünceler aklıma geliyor.
Post automatically merged:

kardeşim sana bir tavsiyem git bi motorsiklet al 100 lük yada 150 lik hafta sonları gezmeye çık yada boş zamanlarını motor ile değerlendir şuan depresyondasın bu şekilde kısa sürede iyi olacaksın bu zaman 1 ve 3 ay arasıdır sonunda kendini iyi hissedeceksin
Teşekkürler kanka motorsiklet sürmeyi sevmiyorum, yeni bir bisiklet alıp turlamak da bir hobi olabilir deneyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Spora başla kitap oku kendini geliştir veya bi kadın sok hayatına.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kardeşim git çalış para kazan mutlu olursun

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim senin elinde uğraş oldukça sıkılıyorum diyorsun senin aslında buna yapabileceğin pek bir şey yok kafanda taktığın bir olay ve ya örgüsü varsa bu denli noktaya kadar gelmen çok normal daha da kötü olabilirsin dikkat et

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Şimdi yaptığım, açtığım konuyu "Ergenlik" adı altında yorumluyanlar olucak alakası yok. Ben Lise yaşamıma kadar hayattan gayet zevk alan biriydim, istediğim hayatı birnevi yaşıyordum. Para derdimde yok ailem yaptığım her şeye destek çıkıyor, babamın mesleği gereği paradan hiç şikayetim olmadı. Canımın istediğini aldım, istediği mi giydim bu yaşıma kadar. Fakat şu son 1 yıldır özellikle karantinadan sonra hayatım çok monoton gelmeye başladı. Değiştirmek için daha fazla kitap okumaya başladım, okuduklarımdan da sıkıldım. Belki benim için uğraş olur diye Belediyenin Tiyatro kulübüne gitmeye başladım ilk başlarda gayet güzeldi, eğleniyor, zaman geçiriyordum. Sonraları tiyatro'da sıkmaya başladı spor dallarına yöneldim Yüzme, tenis, güreş v.b bunların hiç biri ilgimi çekmedi. Sadece hayattan keyif aldığım tek düze şey müzik dinlemek arkadaşlar. Arkadaşlarımla yaptığımız aktiviteler de sarmamaya başladı. Örneğin, biriminiz evinde yatılıya kalma, sinemaya gitme, dışarda çekirdek kola, internet kafeye gitme. Günü birlik şehir değiştirmeye kadar gittik artık her şey sıkıcı gelmeye başladı. Belki hayatıma bir kız alırsam değişir diye düşündüm, sevgilimin beni çok darlamasından dolayı ayrılığa gittik. Bu monoton hayattan nasıl çıkacağı mı bilmiyorum. Okul tek kurtuluş gibi geliyor, günlük hayatımda farklı değişen şeyler birnevi sadece okulda oluyor. Sizin hayatınızda ulan şunu yaparsam zevk alıyorum şu aktivite beni mutlu ediyor dediğiniz bir şey var mı?
yeni diller ögren yeni insanlarla tanıs yani spor dalları ögren her yeni ögrendigin şey sana bişey katacak herhangi bi konuda kendini gelistir ve hayatı andan zevk alarak yasa genclik bidaha gelmicek abartı seyler dısında risk alabilirsin bazen aldıgın riskler sana cok sey katabilir iyiki o riski almısım dersin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Mutsuz oldugumda motora atlayıp yol yapıyorum 10 numara etkinlik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...