Hayatımdan eskisi kadar mutlu değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bi psikyatriye görünmeni öneririm kral ben aynı durumdan geçtim ve şuan cok iyiyim

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam sana tavsiye olarak yeni bir hobi edinmeni öneririm bunun için güzel şeyler olarak diyebileceğim ve benim çok fazla yaptığım bir şey olarak bowlingi önerebilirim gerçekten çok zevkli bir oyun birde öğrenirsen çok daha zevkli hale geliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Türkiye şartlarında prestijli sayılabilecek bir hayatınız yoksa geldiğimiz noktada maddi açıdan özgür olmadığınız sürece hayattan eski tadı alamamanız çok normal bu nedenle de yapılabilecek en iyi şey kendinize maddi getiri ve özgürlük sağlayacak uğraşlar ya da işler bulabilmeniz olacaktır diye düşünüyorum. güncel dünyada mutluluk biraz maddiyata endeksli durumda çünkü

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu sene liseyi bitirdim ve hastanede staj yapmıştım ilk defa çalışma ortamına atıldığım için ve insanların bana karşı tavırlarından dolayı yoruldum ve hayattan zevk almamaya başladım özellikle üstüne okulda olunca, şurada 2 hafta kaldı yaşadığım yerden ayrılıp fakülteye gidicem yine okuldan kurtulamadım. Şu 11 yıldır hep ders okul yat kalk git gel sınav olayından sıkıldım ve bıktım. Bana zevk verenler ise internet, para, müzik ve vaktimi istediğim gibi harcamak diyebilirim.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
güzel kafana göre bir kız bulursan her şey çözülür hocam. Ama bak dış güzelliği falan hiç önem vermeden kafana uygun mizahına uygun seni ne olursa olsun destekleyen bir insanla karşılaşırsan her şey çözülüyor. Yeni arkadaş ortamlarına gir yeni insanlarla çalış bir uğraşın olsun her şeyi unutuyorsun. En nihayetinde spor salonuna da başlayabilirsin her derde devadır

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Sahil kenarı müzik dinleyerek bisiklet sürmekten çok zevk alıyorum aşırı iyi oluyor tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
45 ten sonra hiç zevk alamazsın yaşa gitsin hayatını

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kimin mutluluğu her geçen gün azalmıyor ki kardeş kanun bu sanki :(

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hedef koy kendine uzun vadeli kendini öyle meşgul edebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Video oyunlarını deneyin ve oyuncu topluluğundan bazı arkadaşlarla tanışın, bazı işbirlikçi oyunlar oynarken çok eğleneceksiniz.

Üye
3 HİZMET YILI
Maddi açıdan bir sıkıntım yok demişsin. Hemen A veya A2 sınıfı ehliyet alıyorsun sonrasında babanın kolundan tutup bir Touring motor aldırıp herhangi bir motorsiklet kulübüne yazılıyorsun. Sonrasında zaten turlar geziler derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksın. Emin ol iyi gelcektir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ülkenin durumunun asıl etken olduğunu düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...