Motorla daha doğrusu bir taşıtla ilgilenmek insanın kafasını harbiden çok iyi dağıtıyor. Canım sıkkın olduğunda atlıyorum SR’ıma dolanıyorum. Mutlu olduğumda atlıyorum yine dolanıyorum… Motora bakım yapmak da bi o kadar eğlenceli geliyor benim gözüme.reis işten çıkıp motora binip gazlamak çok güzel bir terapi yöntemi
reis yamaha airlines 200-230 gazlayıp uzaklaşmak o kadar iyi geliyor kiMotorla daha doğrusu bir taşıtla ilgilenmek insanın kafasını harbiden çok iyi dağıtıyor. Canım sıkkın olduğunda atlıyorum SR’ıma dolanıyorum. Mutlu olduğumda atlıyorum yine dolanıyorum… Motora bakım yapmak da bi o kadar eğlenceli geliyor benim gözüme.
Bir kawasaki zx9-r la gazlamak daha iyi terapi yapar 2.viteste 100 ü görüyorsun zatenreis yamaha airlines 200-230 gazlayıp uzaklaşmak o kadar iyi geliyor ki
o kadar param yoktu be knk r6 ya anca yetiştirdim o vakit aldım işte memnunum ama 3 yıl oldu alalı ve bayada seviyorum yaniBir kawasaki zx9-r la gazlamak daha iyi terapi yapar 2.viteste 100 ü görüyorsun zaten
1 kasa buz gibi bira,bir akşam üstü deniz kenarında çadırın önüne masa atıp ,manita ile manzaraya karşı kahve yudumlama keyfi daha iyidirbuz gibi biralar, iyi bir et ve sohbet. gol kenari mangallari iyidir.
Bence onu sat bir araba al,zaten motorda 600cc üzerine çıkıyorsan o motor kiralık katil gibidir.motor sevgisi başka tabi ama dozunda tatmak gerekli bu sevgiyio kadar param yoktu be knk r6 ya anca yetiştirdim o vakit aldım işte memnunum ama 3 yıl oldu alalı ve bayada seviyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?