Hayatınızda hiç kopya çektiniz mi?

Kopya çekerken yakalandınız mı ?

• Kullanılan toplam oy
    23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kopyayla ilgili anısı olan anlatsın. Bu tarz anıları dinlemek hoş oluyo :)

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Meslek lisesi okudum açık açık çekiyoduk yani telefonlar kitaplar hocalarda bir şey demiyordu. Meslek lisesinde düzen olmuş artık. Çekmeyen yok.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
ortaokul 8 deyken matematikten cekmistim baya iyi gidiyodum tam adam akıllı bakacaktım hoca kağıdına bak dedi allahtan isim vermedi cok korkmustum

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
yorum kasmak için mükemmel bir ortam evet matematik sınavında kopya çekerken yakalandım :kappajail:

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
çekmeye gerek duymadım bro salladım hep cevapları

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
meslek lisesinde öğlen yemeğinden önceki dersteyiz hocamız saolsun erkenden sınav sorularını getirdi biz de de android telefonlar var hocamız ödev kontrolu yaparken bizde ders notlarına bakma amaçlı tabi sınav kağıdının fotosunu çekmek için öğretmen masasındaydık fizik sınavıydı fotoğraflarını çektik öğlen arası çözdük sınavda sınıfca 100 aldık ödül olarak ta pikniğe gitmiştik :)

maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
meslek lisesinde öğlen yemeğinden önceki dersteyiz hocamız saolsun erkenden sınav sorularını getirdi biz de de android telefonlar var hocamız ödev kontrolu yaparken bizde ders notlarına bakma amaçlı tabi sınav kağıdının fotosunu çekmek için öğretmen masasındaydık fizik sınavıydı fotoğraflarını çektik öğlen arası çözdük sınavda sınıfca 100 aldık ödül olarak ta pikniğe gitmiştik :)
Sisteme bak kopya çekişnce ödül olarak piknik yapılıyor :D.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Lisede her sınavdan çekerdim masanın üstüne kopyayı yazardım öyle bir açı çekerdimki sadece ben baktığımda görünürdü öbür türlü hocanın ve arkadaşlarımın baktığı şekilde hep orası parlardı ama perdeyi kapattıkları zaman Bir tık sıkıntı olurdu yazıları okuyamazdım ve görebilirlerdi . Bu taktik sayesinde Çoğu sınavdan güzel notlar aldıydım 65-70 80 civarlarındaydı tüm derslerim

Üye
5 HİZMET YILI
lgs de çekmiştim 300k puan almıştım ama 200k lık okula gönderdiler :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kopya çektim ve yakalandımda ama ne disipline gittim ne de sınav kağıdımı 0 yaptılar

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Meslek lisesi okudum açık açık çekiyoduk yani telefonlar kitaplar hocalarda bir şey demiyordu. Meslek lisesinde düzen olmuş artık. Çekmeyen yok.
Bu konuda haklısın.., Endüstri yada lgssiz girilebilen anadolu liselerindede bu sorun var..

Benim kopya anım ise sıradan sayılabilir görünmez kaleme kağıt sarıp önceden kopyaları masaya yazmıstım normalde satısı yasak ama intten söyletmistim ve akilli taktik bulursaniz halende isinizi görür kalemin dis cercevesini değisip kursun kalem gibi gösterirseniz hoca zaten takmaz o kalemle urassanizda yemis olr

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok kopya çektim hemde yakalandım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Lise hayatım boyunca tüm sözel derslerden kopya çekmişimdir ajsdfkjasdbgkasdjgfas. Ya ben özel temel liseye gittim 9 ve 10. sınıfta, bir insan neden böyle sorular sorar abi? Düşmana sorarcasına Coğrafya ve Tarih sorardı öğretmenlerimiz. 11'e geçince sayısal geçtim de kurtuldum Allah'tan ama böyle sorular sorulmaz gerçekten. O nedenle sözellerde yarını yokmuşçasına kopya çektiğim doğrudur. Haa bir de 11'de 1. fizik sınavında başarısız bir kopya girişimim oldu ve 48 aldım o da var.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
meslek lisesinde bilgisayar/veri tabanı bölümü okudum. 11 sınıfta öğretmenler toplantısı vardı ve bölümde ögretmenler odası boştu. hocalar da sınavları bilgisayarda yaptıkları için ana sunucu bilgisayarı ögretmenler odasındaydı ordan hazırlıyorlardı. hocalar toplantıdayken 2 kişi ıgta(kolaçan) bekledi biz de içeri girip bilgisayardan bütün sınıflardaki bilgisayarlara soruların cevaplarını bir klasör açıp içine atmıştık sınavın hangi sınıfta olcağını bilmiyorduk. eğer yakalansaydık okuldan atılmıştık :D ilk ve son kopyamdı zaten.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
lisede matematik sınavında çekerken yakalanmıştım ama hoca birşey yapmadı.

bir de uni.deyken seçmeli türkçe dersinde kopya çekerken yakalanmıştım. hoca gördü elini aç dedi. ben de maçta elimi burktum açamıyorum ağrıyor dedim. hocada tamam dedi. aram iyidi diye bir şey demedi sanırım :)

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Lise zamanlarımda profesyonel olarak kopya çekiyordum, çoğu sınavda çekmişimdir. Yakalanma ihtimalim hiç olmadı, çünkü daha önce kimseden görmediğim bir taktiği uyguluyordum. :kekw:

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bi arkadaş lise 1 de a4 kağıdnın üzerine oturmuştu ilk sınavdan yakalanmıştı avel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...