Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi gün dolmuşa binecektim neyse bozuk paramı kaybetmişim o gün de martı(elektrikli scooter) çıkmıştı herkes okul çıkışı biniyordu kartta 5tl para kalmıştı biniyim dedim o günde yolda kaydım çamura düştüm sonra martıyla eve giderken benim eski servisci yanıma yanaştı gel yarış yapalım dedi servisin içi full doluydu sınıf arkadaşlarım hepsi bana bakıyordu ahh eski günler özledim...
Ben bütün şansımı askerde kullandım galiba ve örnek; Dediğine gelecek olursak biz hileyi kullandıkta noldu banlandık o yüzden her zaman şanslı olmak iyi değil boşver kanka
bende çok şanslıyım yaklaşık ilk bdo hilesi paylaşıldığından beri gamezbd hilesi bekliyorum geçen bi yayında gördüm geri geldim seçkin olmama ramak kala hile fix yedi ve tekrar yapılmayacağı söylendi
Bu durum sana başka şans kapıları açabilir. Bence ne kadar şanslı olunup olunmadığını anlamak için yolun sonuna gelindiğinde bir değerlendirme yapılmalı