Hayattaki amacınız nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sadece ve sadece aylik gelirimin 15 bin tlden yuksek olmasi ve bu zor turkiyr sartlarinda ayakta kalmak

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Refahin yuksek oldugu, insanlarin birbirine saygi takindigi ve sanatin onem kazandigi bir toplumda yasamak gercekten en buyuk arzum ve hedefim olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
emekli olup keyif yapmak :)
Umarım 65 yaşında emeklı olabılecegın bır iş yapmıyorsundur ya patron çocugu yada patronun bizzat kendisisindir bu şartları sağlamıyorsan hele birde işçiysen 65 yaşında emekli olup şu anın şartlarında 2.500 tl maaş ile anca lolipop alıp pencereden millete bakarak şeker partisi verirsin:D

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Klasik olacak ama hayattaki amacım tabii ki mutlu olmaktır. Günün sonunda herkes yalnız kalıyor ve bende yalnız kaldığımda aklıma getirdiğimde mutlu olacağım şeyler olsun istiyorum buna giderken de en büyük yardımcım yapmak istediğim meslekte başarılı olmak olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
her gün bunu düşünüyorum ama net bir cevap alamıyorum sahiden ben ne olacağım ne isitoyrum :(

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Borçsuz ve orta üstü bi yaşam iyi dostluklar eş ve ülke ülke gezmek

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
güzel bir iş kurup hayatın sefasını sürmek.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Zevk almaya çalışmak sonuçta hepimiz o toprağa giricez hayatı kıymetli yapan sürenin sürekli akması
amacım negatifleri atmak pozitiflere odaklanmak olabildiğince kaliteli hayat sürmek

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
tek ve en büyük amacım aileme yakışır bi evlat olmak annemin babamın ve kardeşimin mutluluğu geriye kalan her şey boş cidden boş

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Her seferinde daha çok para kazanmayı hedeflemek, kendimi geliştirmek ve işlerimi büyütmek ana sektörden farklı sektörlerde de iş yapmak.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
öncelikle yaşadığım toprakların değerini bilip ülkeme faydalı olmak,sonrasında hiç bir canlıya zarar verden hayatımı sürdürmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...