- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Knk arada sırada tek bir yere odaklanma gibi oluyor etrafıma bakmakta zorlanıyorum odaklanamıyorum gibiahbe kardesim arada oluyor insana sanki bir rüyada gibi hissediyorsun sanki anı yasamıyormussun gibi bana da ciddi ilisikimden ayrılınca olmustu zor bi durum kendine gelmeyi dene her zamankinden farklı şeyler yap araba sürmek yerine yürüyüş yap erken kalk saatinde yat hayatını düzene sok , bi sahil kenarında otur denizi seyret böyle aktivitelere ver kendini farkına var etrafına bak , evcil hayvan al sorumluluk bilincin olsun umarım işini görür olmadı dertleşiriz dostum kendine iyi bak bayramın mübarek olsun.
Kafa dağıtacak aktivitelermi yapimdedigim gibi iste dostum farklı aktivitelere ver kendini açık havada dur ne bileyim cafeye gitmek yerine al kahveni sahilde iç müzik dinle
Knk spor salonuna gidiyorum ordada zevk almıyorum acaba gözden olabilirmi astigmat var ondan olabilirmispora başla
dostum bi kızdan red yiyip gyme koş Allah yardımcın olsunArkadaşlar bende günlük hayat değişik geliyor aynı sanal hayat yaşıyor gibiyim herşeyin ciddisinde değilim
Önceden araba felan surerdim şimdi sürerken bile değişik geliyor dünya oyuncak gibi geliyor herşey küçük gibi geliyor
Çok düşünüyorum bu aralar
Depresyon felan olabilirmi ne olabilir arkadaşlar
Gözüm boş görüyor gibi hayat eskisi gibi güzel gelmiyor
Yardım edermisiniz
Knk nöroloji ye mı gitsemah be abi üzüldüm ama seni düzelticez önce biraz aykırı olmakla başla sokakta yüyürken farklı ol insanlar desin bu napıyo sonra onlar umrunda olmasın ki ozaman dopamin salgısı artıyo bu şekilde kendinde bak neler arttırırmış bunları yaptıkca pisikolojin biraz düzelicek ondan sonra bi psikiyatriste gidersin başta git demedim çünkü kötüyken faydası olmaz iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?