- Yasaklandı
-
deniyeceğim tavsiyen için teşşekürlerkardeşim aslında bende öyleydim ama şunu söyleyeyim öncelikle özentilği sevmeyen bir insanım ama kime göre ? mesela peaky blinder adlı diziyi defalarca kez bitiridm ve orda thomas shelby adında bir başrol var adam kralı dizinin yani herneyse o adamın hiçbir açığı olmamasına rağmen kral olmasına rağmen eleştirip küçük düşürüp laf yapanlar oluyordu ve adamın en güzel huyu ise rahat olması hiç birşeyi takmaması ve insanlara karşı cesur olması adam benim idolüm oldu bende senin gibi hissediyordum hatta hissediyorum diyeyim ama kendime bir idol buldum ve bende rahatım insanları takmıyorum insanlara karşı umursamaz ve cesur oluyorum sende bunları yapmayı deneyebilirsin.
netfix den dizilere başlayablirsin breaking bad peaky blinder la casa de papel vs vs vs buda aklını bir süre zinde tutacaktır belkide çalışmak için varsındır ? durup düşünecek veya dinlenecek bir insan değilsindir çünkü durunca düşünüyorsun düşününce canın sıkılyor ben çalış derim çalış çalış çalış hem sermaye çıkart hemde hayatına belki mükemmel bir bayan girer onu bekle derimdeniyeceğim tavsiyen için teşşekürler
Aynı Benkardeşim aslında bende öyleydim ama şunu söyleyeyim öncelikle özentilği sevmeyen bir insanım ama kime göre ? mesela peaky blinder adlı diziyi defalarca kez bitiridm ve orda thomas shelby adında bir başrol var adam kralı dizinin yani herneyse o adamın hiçbir açığı olmamasına rağmen kral olmasına rağmen eleştirip küçük düşürüp laf yapanlar oluyordu ve adamın en güzel huyu ise rahat olması hiç birşeyi takmaması ve insanlara karşı cesur olması adam benim idolüm oldu bende senin gibi hissediyordum hatta hissediyorum diyeyim ama kendime bir idol buldum ve bende rahatım insanları takmıyorum insanlara karşı umursamaz ve cesur oluyorum sende bunları yapmayı deneyebilirsin.
Bu daha mantıklı geldiSıksık yaptığın aktiviteler seni şıkmış ve sana zevk vermiyor değişik aktiviteler yapmanı tavsiye ederim
eyvallahAynı Bençok güzel açıklamışşsın reiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?