Pubg : KAOSツBurak33
Uzman Üye
19:14ten beri bekliyordum. Teşekkürler Faydalı
Post automatically merged:
Gamesleri disable ederken superuser izin vermedi tarzında hata alıyorum. Noxplayere güncelleme gelmiş. Yapmam mı gerek ?
(senin attığın sürümü yükledim)
Sürükle birakNoxplayere dosyaları atmaya çalışıyorum fakat atılmıyor.
Öncelikle emeğine sağlık hocam. Senin anlattığın gibi yaptığımızda dediğin gibi çalışıyor sistem. Fakat benim burdan anladığım sen bir record mu aldın tarla için aynı hareketi tekrarlıyor. Eğer öyleyse onu göstersen tarla düzenini alt üst etmek zorunda kalmaz insanlar
Desene baya sıkıntılı işmişIsine yaradigi icin sevindim
Tarla yeri icin record almadim kardesim hdsaing apk si bu duzene gore kurulmus yani bu sisteme gore dizayn edilmis
Desene baya sıkıntılı işmiş
Surekli gunceldir kardesim.çalışıyor mu hala ?
24 saat hic kapatmadigim oluyordu boyle bir sorun yasamadimuzun süredir kullanıyorum da şöyle bir sorun var, Otomatik olarak hesaptan çıkış yapıyor uzun süre açık kalınca(6 saat gibi)
otomatik hesaptan çıkış yapıyor, acaba facebook ile mi bağlansam. Sen Supercell ile bağlan demişsin onla bağlanınca atıyor24 saat hic kapatmadigim oluyordu boyle bir sorun yasamadim
Supercell id en iyi yöntem kac kere cikis yapti sadece 1 kere miotomatik hesaptan çıkış yapıyor, acaba facebook ile mi bağlansam. Sen Supercell ile bağlan demişsin onla bağlanınca atıyor
defalarca kez Dilersen discord ekleyebilirsin ordan da yardım edebilirsinSupercell id en iyi yöntem kac kere cikis yapti sadece 1 kere mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?