Hayday hilesi mevcutmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni benden daha iyi tanıyorum
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
HayDay'ın hilelisi mevcut değil diye biliyorum çünkü 'HayDay' sağlam işlev altında tutuluyor. Clash Of Clans'ın var ama server halinde var.

researcher
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
HayDay devamlı olarak güncellenen bir oyun olduğu için apk sürümlerinde ya hiç hile olmuyor ya da hile oluyor ama internet bağlantısı olmadığı için erişim sağlanamıyor. Yani HayDay'de hile arama biraz ter dök xd

Üye
7 HİZMET YILI
HayDay hilesi ile bende ilgileniyorum , 34 level olucam altından sıkıntım yok ama toprak açma yerlerinde biraz sıkıntım var oyun içi ürünleri çeşitli value değiştiren programlarla denedim ama sadece rakam olarak servera erişip değişim yapılamıyor , altın yada xp değilde oyun içi ekipmanlara ekleme yapamaz mıyız ?

Üye
8 HİZMET YILI
Hay Day, Clash of Clans gibi oyunlarda hile olmaz sadece server apkları bula bilirsiniz ki rakipleriniz de sadece bu serveri kullanan oyuncular olur yani her şey her oyuncuda sınırsızdır ve puanlarınız, seviyeniz sadece o serverde geçerlidir normal oyunda gözükmez

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hay Day oyunu internete bağlanmadan açılmadığı için hilesini bulmak biraz zor ama araştırırsan belki bulabilirsin.

supercell bu oyun içinde güzel bir koruma yapmış hayday oyunun hilesi yok maalesef.
Aynen süpercell hileye asla izin vermiyor işin zor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
Hay Day, Clash of Clans gibi oyunlarda hile olmaz sadece server apkları bula bilirsiniz ki rakipleriniz de sadece bu serveri kullanan oyuncular olur yani her şey her oyuncuda sınırsızdır ve puanlarınız, seviyeniz sadece o serverde geçerlidir normal oyunda gözükmez
Oyunda ki hesabımızı gmail üzerinden kaydede biliyoruz , hileli hesabımızı o gmaile kaydedip HayDay üzerinden hesaba giriş yapsak olmaz mı , tanımlamaz mı hesabı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...