teşekkür ederim kardeşim hoşbuldumhoşgeldin
eyvallah reis teşekkür ederim asıl gelme amacımız tabikide forumunda etkili olduğu kısım hile black desert online oynuyorum adamlar bi hile yapmışlar efsoHoşgeldin kardeşim sefalar getirdin
hoş buldum kardeşim ilginiz için teşekkürlerHoşgeldin bro
eyvallah kardeşim hoşbuldum ben bu kadar yazılıp ilgi çekeceğini düşünmedim herkes yazıyorHoşgeldin aramıza kardeşim
Black desert online mmorpg oyunu demieyvallah reis teşekkür ederim asıl gelme amacımız tabikide forumunda etkili olduğu kısım hile black desert online oynuyorum adamlar bi hile yapmışlar efsoo kadar araştırdım ettim burdan başka yerde yok paralısı bile yok balık botu vs şeyler adamlar yapmış valla
evet yani şöyle söyliyim türkiyeye gelmiş geçmiş en iyisi en inanılmaz detaylısı en HD 2K lısı diyebilirim grafikler felan harika bişiBlack desert online mmorpg oyunu demi
teşekkür ederim hoşbuldumhoşgeldin kardeşim
BU ARADA KARDESIM PROFIL RESMINI NASIL DEYISE BILIRIM YARDIMCI OLA BILIRMISIN >?hoşgeldin
paralı reis cüzzi bi miktar ama öyle çokta pahalı bişi değil ama steamdan almanızı tavsiye etmem direk site üzerinden alınBlack Desert online paralımı?
hoşbuldum
vay sağolasın gardaşım hoşbuldumHoşgeldin Gardaşım
hoşbuldumHoşgeldin kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?