Hayvanlara Tecavüz Öldürme vs. vs. Hakkında Düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Neredeyse her hafta görüyoruz bu olayları artık her gördüğümde tiksiniyorum sizin düşünceleriniz nelerdir söyleyin bakalım :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
insanlığın geldiği son noktadır.eğitimsizlik ve sevgisizlik başlıca nedenleri bence önüne nasıl geçilir bilinmez.bundan daha tiksinç birşey yoktur bana göre

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kıyamet gününde hepsi konusacak Allahın gonderdıgı sessiz canlılar

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Bunun en fazla olduğu yer cahilliğin arttığı eğitim seviyesinin düştüğü yerler. Gerekli cezalar verilmediği sürece bu cahiller akıllanmaz ibret olmalı insanlara cezalar ama maalesef nerede ceza sistemi

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Cahiliyetten Oluyor Hepsi Hayvanlara Kadar Düştük Pes

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hayvanı sevmeyen insanı sevemez bugün hayvan öldüren yarın bir gün rahatlıkla insan da öldürecektir o yüzden uzun bir süre rehabilite edilmeli ve hayvana ne yaptıysa benzerini öldürmeden ona yapılmalı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
en ağır cezalar verilmeli bu suçu işleyenler insanlıktan anlamaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
insanlığın yapabileceği son şey bana göre ve cahillik bunda en önemli etken oldugu gibi yetiştirilme tarzı aile kişiliğide bunda başrol oynuyor umarım bu kişilere ağır yaptırımlar uygulanır ölüm gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hayvanlar kadar vefalı başka hiç bir canlı yok neden zarar verir ki bir insan aciz hayvana?
Kesinlikle barbarlık elimde olsa idam'a kadar yolu var.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
sevmediği hayvanı öldüren veya sadece eğlence olsun diye gidip kediye köpeğe vuran insanları gerçekten anlamıyorum sevmediğim çok fazla böcek ve sürüngen türü olsa bile hiç bir zaman evde böcek olunca üstüne basmadım

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
artık ahir zamandayız her türlü pislik var bu devirde önemli olan bu kadar pislik içerisinde temiz kalmak.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bazı şeyleri artık açıklamayacak durumu geldik herşeyin başı eğitimden ve kültürden geçiyor

Üye
5 HİZMET YILI
konusacak Allahın gonderdıgı sessiz canlılar ağır yaptırımlar uygulanır ölüm gibi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir an önce yasa cıkması lazım hükümet çalışma yapmalı.

By Korkut
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok üzücü olmakla beraber insanoğlunun ne kadar iğrençleştiğinin göstergesidir.Allahın dilsiz kulları olan hayvanlar bizim emanetimizken onlara böylesine vahşice davrandığımız için helak olmadığımıza da şükür etmemiz gerektiğinin apaçık ortada olduğu durumdur.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Adalette açıklık olduğunu düşünüyorum herkesin konusmaya hakkı olmali ve konuşulanlar ciddiye alinmali kulak ardi edilmemeli cunku ulkemizde herşey iş işten geçtikten sonra anlaşılıyor yeni bir bakış açısı ve adalet sistemi gerektigini dusunuyorum ayrica eğitim sisteminin değişmesi gerektigini düşünüyorum. Yeni nesil cok asabi ellerinden sigara bira eksilmiyor bu davranışların degismesi gerekiyor aile içi terbiyenin arttirilmasi gerekiyor bence. Tabii bunlar benim düşüncelerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...