Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayvanlara Tecavüz Öldürme vs. vs. Hakkında Düşünceleriniz
insanlığın geldiği son noktadır.eğitimsizlik ve sevgisizlik başlıca nedenleri bence önüne nasıl geçilir bilinmez.bundan daha tiksinç birşey yoktur bana göre
Bunun en fazla olduğu yer cahilliğin arttığı eğitim seviyesinin düştüğü yerler. Gerekli cezalar verilmediği sürece bu cahiller akıllanmaz ibret olmalı insanlara cezalar ama maalesef nerede ceza sistemi
hayvanı sevmeyen insanı sevemez bugün hayvan öldüren yarın bir gün rahatlıkla insan da öldürecektir o yüzden uzun bir süre rehabilite edilmeli ve hayvana ne yaptıysa benzerini öldürmeden ona yapılmalı
insanlığın yapabileceği son şey bana göre ve cahillik bunda en önemli etken oldugu gibi yetiştirilme tarzı aile kişiliğide bunda başrol oynuyor umarım bu kişilere ağır yaptırımlar uygulanır ölüm gibi
sevmediği hayvanı öldüren veya sadece eğlence olsun diye gidip kediye köpeğe vuran insanları gerçekten anlamıyorum sevmediğim çok fazla böcek ve sürüngen türü olsa bile hiç bir zaman evde böcek olunca üstüne basmadım
Çok üzücü olmakla beraber insanoğlunun ne kadar iğrençleştiğinin göstergesidir.Allahın dilsiz kulları olan hayvanlar bizim emanetimizken onlara böylesine vahşice davrandığımız için helak olmadığımıza da şükür etmemiz gerektiğinin apaçık ortada olduğu durumdur.
Adalette açıklık olduğunu düşünüyorum herkesin konusmaya hakkı olmali ve konuşulanlar ciddiye alinmali kulak ardi edilmemeli cunku ulkemizde herşey iş işten geçtikten sonra anlaşılıyor yeni bir bakış açısı ve adalet sistemi gerektigini dusunuyorum ayrica eğitim sisteminin değişmesi gerektigini düşünüyorum. Yeni nesil cok asabi ellerinden sigara bira eksilmiyor bu davranışların degismesi gerekiyor aile içi terbiyenin arttirilmasi gerekiyor bence. Tabii bunlar benim düşüncelerim.