Fakat benim anladığım bi konu olmadığı için burada ki bilgili arkadaşlara danışayım dedim.
Link'de bıraktığım pc nin özellikleri nasıl. Oyun oynamak için alıyoruz, 3 gün sonra bu benim işimi görmüyor demesin. Pubg - Fortnite -Cs Go vb oyunlarda ki performansı yeterli olur mu.
Bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Teşekkür ederim
stoğa gelmesini bekleyip PCH F Class 1.1
bunu alabilirsiniz fiyatına göre sizin attığınız sistemden daha güclü bir sistem hemde daha ucuz bu gün bitmiş stok 3 5 güne gelir
Sana tek önerim önerilmeyen PSU'lardan uzak durman. Bende Gigabyte B700h var gayet memnunum. Japon kondansatörler kullanılıyor. Bilindik tercih edilen markalardan şaşma. Boş kasa al PSU ayrı al derim.
Ekran kartını bir tık yükselte bilirsin dostum
Gtx 1080 gibi bir ekran kartı alabilirsin bütçe yetiyorsa tabi
Ama pc bu haliyle sana söyleyeyim red dead redeption 2 gibi bir oyunu high ayarlarda oynatır dar boğaz yapacağını hiç düşünme derim ❤❤❤
Dostum Gayet İyi Bir Sisteam Ama Sadece Fortnite Csgo Gibi Oyunlar Oynicaksan Biraz Fazla para Harcamış Olursun Şahsen Senden Daha Düşük Bir Bilgisayarım var ama 2 yıldır kullanıyorum hiçbir zaman 100 altına inmedim ama sadece Bu oyunlar dışında Cyberpunk gibi oyunalarda oynicaksan ( Daha Çıkmadı) güzel bir sistem en az 4 5 yıl gidebilir