Merhaba Ben Compac Bu Gün Sizlere Bir Önceki Verdiğim Komutun Rol Şeklini Vericem.
Bu Komutda İstediğiniz Gibi Ekleme Yapabilirsiniz Kopyala Yapıştır Şekliyle ( Bunu Yorum Olarak Yazmayın Artık Ben Zaten Belirtiyorum =))
1) 'Komutlar/hazırrol.js' Adında Yer Açıyoruz.
2) Aşşağıdaki Kodu Kopyalıyıp Oraya Yapıştırıyoruz.
3) KendiİD Yerine Kendi Discord İd nizi Yapıştırın .
4) botismi Yerine İse Botunuzun İsmini Yazın Yada Orayı Değiştirebilirsiniz.
-Sonrasında Ekleme Yapabilirsiniz Sıkıntı Çıkarsa Söyleyin Çözmeye Çalışıyım-
-Discord İd nizi Nasıl Bulacağınızı Bilmiyorsanız Yt de Var-
JavaScript:
const Discord = require('discord.js');
exports.run = (client, message, params) => {
if(message.author.id === "KENDİİİD") {
message.channel.send(':1234: **botismi Botu için gerekli şeyler kuruluyor...**');
message.guild.createRole({ name: 'Kurucu', position: 50, permissions: ['MANAGE_MESSAGES', 'MANAGE_ROLES'], color: 'GREEN'})
message.guild.createRole({ name: 'Yetkili', position: 20, permissions: ['MANAGE_MESSAGES', 'MANAGE_ROLES'], color: 'GREEN'})
message.guild.createRole({ name: 'Admin', position: 30, permissions: ['MANAGE_MESSAGES', 'MANAGE_ROLES'], color: 'GREEN'})
message.guild.createRole({ name: 'Üye', position: 20, permissions: ['MANAGE_MESSAGES'], color: 'BLUE'})
message.guild.createRole({ name: 'Kayıtsız Üye', position: 20, permissions: ['MANAGE_MESSAGES'], color: 'RED'})
message.guild.createRole({ name: 'BOT', position: 20, permissions: ['MANAGE_MESSAGES', 'MANAGE_ROLES'], color: 'BLACK'})
//İstediğiniz Kadar Kopyala Yapıştır Şeklinde Çoğaltabilirsiniz
message.channel.send(':white_check_mark: **Roller Kuruldu**');
} else {
message.channel.send(':x: **Üzgünüm ama bu komutu şimdilik kullanamazsınız!**');
}
};
exports.conf = {
enabled: true,
guildOnly: false,
aliases: [],
permLevel: 3
};
exports.help = {
name: 'rol-oluştur',
description: 'Bot için gerekli ayarları kurar.',
usage: 'roller'