Oyun ve yazılım içinBu sistemler ne için kullanılacak önemli olan o ? Oyumu ona göre kullanacağım
Ben yazılım işinde güç kaynağının özelliklerine çok önem veren biriyim oyumu 1. den yana kullandım. Aldığın zaman hangisini aldığını bilgilendirirsen sevinirim.Oyun ve yazılım için
istediğin bir oyun bulacaksın sistem gereksinimleri ne istiyosa ona göre alacaksınBu sistemler ne için kullanılacak önemli olan o ? Oyumu ona göre kullanacağım
Bunun konu ile ne alakası var ? Ben yazılımdan bahsettim oyundan değil dostum.istediğin bir oyun bulacaksın sistem gereksinimleri ne istiyosa ona göre alacaksın
aynen fiyatı araştırmak önemliBen olsam 1. alırım tek tek parçaları alıp fiyat araştırması yap bide istersen
sistem gereksinimlerini sormadın mı ne işe yaradığını yanlışmı okudum benBunun konu ile ne alakası var ? Ben yazılımdan bahsettim oyundan değil dostum.
Hayır sormadım. Sadece sistemi ne için topladığını sordumaynen fiyatı araştırmak önemli
Post automatically merged:
sistem gereksinimlerini sormadın mı ne işe yaradığını yanlışmı okudum ben
sence çokmu pahalı burdaki fiyatlar1. sistem iyi gibi duruyor ama bu fiyatlarla almanı tavsiye etmiyorum.
anladım ben yanlış anladım o zamanHayır sormadım. Sadece sistemi ne için topladığını sordum
linki varmıtoplama pc satan siteler var onaylı
toplama pc satan siteler var
itopyasence çokmu pahalı burdaki fiyatlar
anladım ben yanlış anladım o zaman
linki varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?