bursun kesilir, sonuçta hazırlık atlama sınavını geçemiyorsun.Dostlar selamlar ben Ankara üniversitesinde ingilizce hazırlık okuyorum şöyle bir sorum var bizim hazırlık atlama sınavı bi Haziran'da yani yıl sonu bir de yıl başlamadan yani eylülde var. Hazirandakini geçemezsek eylüldekine giriyoruz onda da kalırsak bir yıl daha hazırlık görüyoruz. Şimdi soruya geliyim eğer ben Haziran'daki hazırlık atlama sınavını geçemezsem KYK bursum kesilir mi? Daha önce hazırlık okuyan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acabaa..
Kesilir knk eğer sonradan degismediyseDostlar selamlar ben Ankara üniversitesinde ingilizce hazırlık okuyorum şöyle bir sorum var bizim hazırlık atlama sınavı bi Haziran'da yani yıl sonu bir de yıl başlamadan yani eylülde var. Hazirandakini geçemezsek eylüldekine giriyoruz onda da kalırsak bir yıl daha hazırlık görüyoruz. Şimdi soruya geliyim eğer ben Haziran'daki hazırlık atlama sınavını geçemezsem KYK bursum kesilir mi? Daha önce hazırlık okuyan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acabaa..
Ama Eylül'de son bir şans daha oluyor onu geçersem yıl tekrarı yapmamış oluyorumbursun kesilir, sonuçta hazırlık atlama sınavını geçemiyorsun.
bursun kesilir hazırlık atlama sınavını geçmen lazımDostlar selamlar ben Ankara üniversitesinde ingilizce hazırlık okuyorum şöyle bir sorum var bizim hazırlık atlama sınavı bi Haziran'da yani yıl sonu bir de yıl başlamadan yani eylülde var. Hazirandakini geçemezsek eylüldekine giriyoruz onda da kalırsak bir yıl daha hazırlık görüyoruz. Şimdi soruya geliyim eğer ben Haziran'daki hazırlık atlama sınavını geçemezsem KYK bursum kesilir mi? Daha önce hazırlık okuyan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acabaa..
Hazırlığım zorunlu zaten. Benim sorduğum olay şu bi Haziran'da bi Eylül'de var sınav hazirandakini geçemedim eylüldekini geçtim bursum kesilir mi?hocam sınava girme zorunlu değilse yani hazırlık okumak istiyorum diyince kesilmiyor sanırım ama iyi araştır üniden üniye değişir
hocam sınıfta tekrarı olmazsa kesilmez diye biliyorumHazırlığım zorunlu zaten. Benim sorduğum olay şu bi Haziran'da bi Eylül'de var sınav hazirandakini geçemedim eylüldekini geçtim bursum kesilir mi?
Teşekkürler yardımım için bizim binadaki öğrenci işlerine sorup net olarak öğrenmeye çalışıcam. Bir de bi sorum daha olucak bölümümü dondurursam da bursum kesiliyor değil mi?hocam sınıfta tekrarı olmazsa kesilmez diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?