Merhaba dostlar. Ben HOWAREHACKS (HBS). Uygulamanın amacı "Hosts" dosyası hatalı olan arkadaşları için "Hosts" dosyası onarımı gereksiz çöplerin olduğu (%temp% & temp & Prefetch gibi) klasörleri temizliyor.
NOT: hosts dosyası gözükmeyen veya düzeltemeyen arkadaşlar indirip denesinler.
İCON VE AÇILIŞ
ÇÖP DOSYALAR
Temizlemek için tıklaya basınız. Temizleme işlemi otomatik başlayacaktır.
Hosts KULLANIMI
Uygulamayı yönetici olarak çalıştırın. (YÖNETİCİ izinlerini alması gerek yoksa ÇALIŞMAZ)
Hosts dosyası ve eksik DLL hataları için TIKLA' kısmına basın.
İkinci açılan sekmeden dosyaları düzeltmek/değiştirmek için TIKLAYINIZ' a basın ve birkaç saniye bekleyin. Eğer işlem başarılı ise "İşlem Başarılı" diye bir uyarı gelecektir. Değilse "İşlem Başarısız" diye bir uyarı gelecektir.
Windows Defender Kapatma KULLANIMI
Uygulamayı yönetici olarak çalıştırın. (YÖNETİCİ izinlerini alması gerek yoksa ÇALIŞMAZ)
Daha sonra ekrandaki TIKLA butonuna basınız.
Yeni açılan sekmeden işlemi onaylamak ve tamamlamak için tekrar TIKLA butonuna basın.
Eğer işlem başarılı ise "BAŞARILI! Lütfen bilgisayarı yeniden başlatın" diye mesaj gelecektir.
Virüs Tarama ve Temizleme
Daha sonra taramaya başlamak için gri renkli TARA butonuna basınız.
Tarama bitince eğer uygulamanın taradığı kritik virüslerden biri varsa size virüsün olduğu yerin yolunu gösterip otomatikman silecektir.
Kardeşim ilk olarak yazıda VirusTotal ekli. 2. olarak şu ana kadar yaptığım bütün hiç bir programda virüs benzeri çıkmadı ve beğenen dostlarım oldu. İyi forumlar.
Wise disk cleaner programını tavsiye eder misiniz? kullanıyorum 1 haftadır ve hergün temizlik yaptım toplam temizlenen: 13,2 gb çok iyi program ama bunu kullandıkdan sonra pc biraz ağırlaştı(eski bilgisayarımda)
Wise disk cleaner programını tavsiye eder misiniz? kullanıyorum 1 haftadır ve hergün temizlik yaptım toplam temizlenen: 13,2 gb çok iyi program ama bunu kullandıkdan sonra pc biraz ağırlaştı(eski bilgisayarımda)
Dostum bu uygulama temizleme olarak sadece %temp%, temp ve bunun gibi klasörlerin içini birde geri dönüşüm kutusunu boşaltır ve rahatlatır. Kesin sonuç ve erişin almak için yönetici olarak çalıştırmalısın. İyi forumlar.
Dostum bu uygulama temizleme olarak sadece %temp%, temp ve bunun gibi klasörlerin içini birde geri dönüşüm kutusunu boşaltır ve rahatlatır. Kesin sonuç ve erişin almak için yönetici olarak çalıştırmalısın. İyi forumlar.
Abi bana özelden mesaj atarmısın sorunum var yardımcı olurmusun. Oyunda haritaladı indiremiyorum ağ wifi hatası veriyor. Unable connected to server. Please try a different network or grant wifi acces. Error code 5555y böyle bi hata alıyodum herşeyi denedim oyunu kaldırdım internetime reset attım ama düzelmedi ne yapmam lazım yardımcı ol lütfen
Abi bana özelden mesaj atarmısın sorunum var yardımcı olurmusun. Oyunda haritaladı indiremiyorum ağ wifi hatası veriyor. Unable connected to server. Please try a different network or grant wifi acces. Error code 5555y böyle bi hata alıyodum herşeyi denedim oyunu kaldırdım internetime reset attım ama düzelmedi ne yapmam lazım yardımcı ol lütfen