HBSClean | Hosts Dosyası Onarma & Düzeltme , Gereksiz Çöpler Silme , Win. Defender Kapatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
AÇIKLAMA

Merhaba dostlar. Ben HOWAREHACKS (HBS). Uygulamanın amacı "Hosts" dosyası hatalı olan arkadaşları için "Hosts" dosyası onarımı gereksiz çöplerin olduğu (%temp% & temp & Prefetch gibi) klasörleri temizliyor.

NOT: hosts dosyası gözükmeyen veya düzeltemeyen arkadaşlar indirip denesinler.​

İCON VE AÇILIŞ

LvvGzJ.png

Z55noA.png

ÇÖP DOSYALAR
  • Temizlemek için tıklaya basınız. Temizleme işlemi otomatik başlayacaktır.
LvvG51.png

Hosts KULLANIMI
  • Uygulamayı yönetici olarak çalıştırın. (YÖNETİCİ izinlerini alması gerek yoksa ÇALIŞMAZ)
  • Hosts dosyası ve eksik DLL hataları için TIKLA' kısmına basın.
  • İkinci açılan sekmeden dosyaları düzeltmek/değiştirmek için TIKLAYINIZ' a basın ve birkaç saniye bekleyin. Eğer işlem başarılı ise "İşlem Başarılı" diye bir uyarı gelecektir. Değilse "İşlem Başarısız" diye bir uyarı gelecektir.
XbblR6.png

DOOGgz.png

Windows Defender Kapatma KULLANIMI
  • Uygulamayı yönetici olarak çalıştırın. (YÖNETİCİ izinlerini alması gerek yoksa ÇALIŞMAZ)
  • Daha sonra ekrandaki TIKLA butonuna basınız.
  • Yeni açılan sekmeden işlemi onaylamak ve tamamlamak için tekrar TIKLA butonuna basın.
  • Eğer işlem başarılı ise "BAŞARILI! Lütfen bilgisayarı yeniden başlatın" diye mesaj gelecektir.
kMM0ym.png

GZZGj6.png

Virüs Tarama ve Temizleme
  • Daha sonra taramaya başlamak için gri renkli TARA butonuna basınız.
  • Tarama bitince eğer uygulamanın taradığı kritik virüslerden biri varsa size virüsün olduğu yerin yolunu gösterip otomatikman silecektir.
YddVAl.png

İNDİR & VIRUSTOTAL

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
&
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

DİKKAT! 1 Tane uyarının sebebi windows defender devredışı bırakma kodu olduğu için.

Üye
6 HİZMET YILI
bilmiyorum ne kadar güvenli admin bakarmısın indirelim mi

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bilmiyorum ne kadar güvenli admin bakarmısın indirelim mi
Kardeşim ilk olarak yazıda VirusTotal ekli. 2. olarak şu ana kadar yaptığım bütün hiç bir programda virüs benzeri çıkmadı ve beğenen dostlarım oldu. İyi forumlar.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben indirdim pc yi temizledi ekrani bile temizledi tesekkurler

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
.dll lerde işe yararmı? teşekkürler bu arada yararlı konu

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
İşine yaradıysa be mutlu :)
Post automatically merged:

Bazı .dll leri kontrol eder. Eğer eksik ise ekler. Daha BETA aşamasındadır. Bende teşekkür ederim :)
konu açacaktım da açmadan burdan sorayım

Wise disk cleaner programını tavsiye eder misiniz? kullanıyorum 1 haftadır ve hergün temizlik yaptım toplam temizlenen: 13,2 gb çok iyi program ama bunu kullandıkdan sonra pc biraz ağırlaştı(eski bilgisayarımda)

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
konu açacaktım da açmadan burdan sorayım

Wise disk cleaner programını tavsiye eder misiniz? kullanıyorum 1 haftadır ve hergün temizlik yaptım toplam temizlenen: 13,2 gb çok iyi program ama bunu kullandıkdan sonra pc biraz ağırlaştı(eski bilgisayarımda)
Dostum bu uygulama temizleme olarak sadece %temp%, temp ve bunun gibi klasörlerin içini birde geri dönüşüm kutusunu boşaltır ve rahatlatır. Kesin sonuç ve erişin almak için yönetici olarak çalıştırmalısın. İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dostum bu uygulama temizleme olarak sadece %temp%, temp ve bunun gibi klasörlerin içini birde geri dönüşüm kutusunu boşaltır ve rahatlatır. Kesin sonuç ve erişin almak için yönetici olarak çalıştırmalısın. İyi forumlar.
teşekkürler :)

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Üye
6 HİZMET YILI
Abi bana özelden mesaj atarmısın sorunum var yardımcı olurmusun. Oyunda haritaladı indiremiyorum ağ wifi hatası veriyor. Unable connected to server. Please try a different network or grant wifi acces. Error code 5555y böyle bi hata alıyodum herşeyi denedim oyunu kaldırdım internetime reset attım ama düzelmedi ne yapmam lazım yardımcı ol lütfen

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Abi bana özelden mesaj atarmısın sorunum var yardımcı olurmusun. Oyunda haritaladı indiremiyorum ağ wifi hatası veriyor. Unable connected to server. Please try a different network or grant wifi acces. Error code 5555y böyle bi hata alıyodum herşeyi denedim oyunu kaldırdım internetime reset attım ama düzelmedi ne yapmam lazım yardımcı ol lütfen
Konuyla ne alaka? Spam mesaj atmayın kardeşim.!

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
senın programın yuzunden oldu çözüm istiyorum doğru düzgün mesaj atamazmısın
Uygulama yüzünden ne alaka kardeşim iyi misin? Programda koruma vs yok aç kodlara bak sildikleri belli. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...