Ben teşekkür ederimAndroid Telefon Alınca Kullanırım. Teşekkürler
Güzel yorumun için teşekkür ederim. Herhangi bir sorunda ÖM atabilirsin.denedim kardeşim çalışıyor şuan venomu izliyorum
nasıl uygulama güzel mi?Güzel yorumun için teşekkür ederim. Herhangi bir sorunda ÖM atabilirsin.
kardeşim iyi çalışmalar google play de var mı yoksa indirecegim bakalım
Post automatically merged:
nasıl uygulama güzel mi?
Biraz zor hocam, üzgünümeline sağlık fakat ios içinde bir şeyler olursa güzel olur.
Dostum uygulama yeni bu kadar film ekledim, yine ekliyeceğim. Herşey göründüğü kadar basit değil biraz zamanla oluyor. İyi forumlar.Film eklemesi yapılabilir indirip incelemedim ama arayüz daha çok filmle donatılabilir başarılar
Sağ olasın.@h4emRe Aquaman Eklenmiştir. İyi seyirler..
Güzel yorumun için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim..Gayet başarılı ve güzel indirdim denedim .yararlı ++
Ben uygulamayı kullandığın için teşekkür ederim. Arkadaşlarına öner de namımız duyulsunSağ olasın.
Post automatically merged:
Dostum ciddi anlamda çok güzel bir uygulama olmuş. Donma derdi yok , ADAMSIN <3
Denedim bu arada
Ekli dosyayı görüntüle 17113
Hocam bazı filmleri eklerken hata verebiliyor , onları düzeltebiliyor musun? ve Kral Arthur : Kılıç Efsanesi 2017 ekler misin?Ben uygulamayı kullandığın için teşekkür ederim. Arkadaşlarına öner de namımız duyulsun
Evet fark ettim bazı filmler hatalı. Düzeltilecektir. Kral Arthur: Kılıç Efsanesi gün içerisinde eklenecektir.Hocam bazı filmleri eklerken hata verebiliyor , onları düzeltebiliyor musun? ve Kral Arthur : Kılıç Efsanesi 2017 ekler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?