Üye
5v de bile çalışır, senin modülde arıza olabilir veya bağlantılarını foto yardımıyla buraya yükle bakalım.
abi clone arduino uno olduğu için olabilirmi. Youtube de adam ATmega16u2 ve CH340 çipli arduino uno klon kullanıyordu5v de bile çalışır, senin modülde arıza olabilir veya bağlantılarını foto yardımıyla buraya yükle bakalım .
CH340 çipli klonlar ile çok çalışma yaptım yani çalışması lazımabi clone arduino uno olduğu için olabilirmi. Youtube de adam ATmega16u2 ve CH340 çipli arduino uno klon kullanıyordu
CH340 çipli klonlar baya çalışılması lazım uzman birisi lazım yanındaCH340 çipli klonlar ile çok çalışma yaptım yani çalışması lazım
abi arduino kartım yandı yenisini sipariş verince sana ulaşabileceğim bi yer varmı dcm Reymus53#9212 teşekkür ederim bide 9v bataryalarda sorun çıkarıyor siyenler var o olabilirmi ?görüntülü yardımcı olabilirim aynı sorunla karşılaşmıştım
abi lütfen yardımına çok ihtiyacım var .Dgörüntülü yardımcı olabilirim aynı sorunla karşılaşmıştım
teşeşkkür ederim bben de çözümü bulunca sana atıcağım bende bulamadım amabende de bu tür sorun var bi çözemedim şuan youtubdan baya araştırıyıyorum sorun nu çözmek için
2-3 gün oldu şuan hala araştırıyorum
çözdüm knkBendede oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?