- Konuyu başlatan
-
SSD yi çıkarıp sadece HDD ile başlatttığımda açılmıyor.Ramlerde sıkıntı yok
BİOS pilini çıkartıp sıfırlamayı dene, Sadece sorun yapan HDD'yi takıp tekrar dene, Ramlere slip çek, Anakart reklamını geçerse bir güzel biçimlendir düzelicektir.
Bir dakika hemen deneyip geliyorum.Sizi bilgilendireceğimTamam işte. SSD üstte 2. HDD altta olacak biosta. HDD olan üstte olursa bilgisayar sistemi ordaymış gibi açmaya çalışıyor haliyle açılmıyor
Bir dakika hemen deneyip geliyorum.Sizi bilgilendireceğim
Hallettim Kardeşim eywallahbios gir hocam orda bot menü var orda sata hddyi üste al
Olayı hallettim kardeşim eywtmm bekliyorum
Olayı hallettim kardeşim eywaynı şekilde devam edebilirsin ordan aktara bilirsin veya güvenli modda aç bilgisayarı oradnsda aktarabilirsin
Sorunu hallettim kardeşim eyw.bios şifreleme kaldır aga eğer bilmiyosan kazanı aç fanın altında yuvarlak bir pil var onu çıkart tak
Sorunu hallettim kardeşim eyw.bulabilirsen farklı bi hdd bulup deneme şansın var mı ??
rica ederim. O kısım önemli aklında olsun. kolay gelsinHallettim Kardeşim eywallah
Post automatically merged:
Olayı hallettim kardeşim eyw
Post automatically merged:
Olayı hallettim kardeşim eyw
Sorunu hallettim kardeşim eyw.BİOS pilini çıkartıp sıfırlamayı dene, Sadece sorun yapan HDD'yi takıp tekrar dene, Ramlere slip çek, Anakart reklamını geçerse bir güzel biçimlendir düzelicektir.
Sorunu hallettim kardeşim eyw.Hocam donanımsal değilde yazılımsal bir sorun olabilir, eğer yeşil ışık yanıyor diyorsan. HDD'ye yüklü işletim sisteminde herhangi bir yazılım sorunu olabilir yada bios sisteminde oynaman gereken birşey vardır emin değilim.
birşey değil ne demekSorunu hallettim kardeşim eyw.
SSD ye kurulu windows ve sorunu halettim teşekkürlerwindows hdd yemi kurulu ssd yemi eğerki ssdye kuruluysa hdd tek takarsan çalışmaz ikisini birden taktıgında çalışmıyorsa hdd bi sıkıntı var demektir
Eyw sana da brorica ederim. O kısım önemli aklında olsun. kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?