defrag testini yaptım ve bölünme oranı %5 diyodu parçalanma 2300 tane dedi 45 gb lik dosya gösterdi orda birleştir ve eniyile dedim şimdiBad sector taraması yapar atar mısın + defragtan parçalanmaya bakar mısın bide
yapıcam kanki hepsini tek tekbad sector scanı yap kanka bakalım yoksa anlaşılmaz
parçalanma oranı yazmıyodu ama bölünme oranı %5 diyodu bide 2300 parça buldu ne ise 45 gb lik dosya şimdi birleştir ve eniyile dedimBad sector taraması yapman gerek birde. Smart Defrag indirip parçalanma oranına da bakman lazım.
hdd aldığıma pişman oldum zaten yav bilsem 1 tb hdd alacağıma 120 gb ssd alırdım daha iyiydiBu değerlerden pek anlamıyorum fakat şunu söyleyeyim günümüz oyunları artık hddyi desteklemeyecek hale geliyor. Artık SSD ler geleceğin normali olacak
şimdi onu yapıcam uzun sürüyor heraldeBad sector taraması yap böyle belli olmaz reis
hani sorun var ondan eminim çünkü bu kadar takılma kasma normal değil ama ekran kartında işlemcide olacağına hdd de olsun sorun daha iyi benim için gidip bi ssd alırım 120-240 falanFormat aslında şöyleki dostum herşeyi temizler ancak yedek almanda mecburi bir durum. Onun dışındada HDD çok fazla performansı etkilemez fakat mining virüsü falan yediysen diğer parçaları yavaşlatıyordur.
işlemcim oyun esnasında en fazla 55-60 dereceyi gördü sıcaklık ile alakalı olduğunu sanmıyorum başka bir sorun varsıcaklıktan dolayı işlemci kendini kısıyor olabilir mi
anlamadığım şey hdd yeni daha aynı anda bilgisayar almış olduğum arkadaşımda da hdd var o aynı oyunu sıkıntısız oynarken bende her oyunda fps drop var ssd şart tabi pişman oldum hdd aldığımaSıkıntı HDD'de. HDD'den ziyade SSD alınabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?