Heavy Rain Demosu Çıktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ah o konu nasıl desem çok zor zamanlar geçirdim orası özel yani bu bilgisayarı alana kadar ... Lenovo B590 , 4 GB Ram DDR 3 , 2 GB Ekran , i5 ancak oyunlarda aldığım performans belli black squad oynuyoru çözünürlük dahil en sonda 30 fps altı , roblox oynuyorum en düşükte 30 fps altı 200 saatim var black squad ta daha 1 ay öncesinde lag dan anca kurtuldum yaklaşık 1 yıldır lag ve internet kesintileriyle boğuştum 100'lerce saatlerimi oyunları oynamaya çalışarak geçirdim , oyunlarıda zor oynuyorum kasıyorlar yeni bir bilgisayar alacağım fakat imkanı yok yıllar sonra belki bu konularda şanssızız neyse bunada şükür pubg mobile'ı bile 30 fps altı oynuyorum kasıyorr bu arada söylemek isterim ben kimseye hiçbiryere ağlamam ancak bu konuda yalanım yok dertliyiz
Post automatically merged:
Tek değilsin sıkıntı etme çok :d

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Demosunu oynadım çok fazla sherlock teması var insanı bayıyor bunun yerine beyond two souls almayı tercih ederim
şahsen ben de pek sevmedim, until dawn ı oynamıştım daha önce çok güzel oyundu, pc ye yeni çıkacak olan detroit become human da until dawn a benziyor diye ben de onu bekliyorum.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
***** bekleyenleri üzecekbi haber

Heavy Rain uses denuvo
Post automatically merged:

Oyunu merak ettim. Bir ara deneyeceğim. Sistem gereksinimlerini de yazsa idin daha güzel olabilirmiş. :gelisirabii:

Minimum Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit)
- İşlemci: i5-2400 3,4 GHz veya eş değeri
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit)
- İşlemci: i7-2700K veya eş değeri
- Bellek: 12 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660

Son düzenleme:
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
İyi sistem lazım , ağlamıyorum ...

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hocam iyi sisteme gerek yok :) Sistem gereksinimlerini o kadar yüksek düzey yazdıklarına bakma, şuan GT 1030 üzerinden 1080p çözünürlükte 50-60 FPS'te oynuyorum. Adamlar optimizasyonun babasını yapmışlar.

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bekleyenleri üzecekbi haber

Heavy Rain uses denuvo

denuvo o kadar da güvenli bir şey değil, rage 2 denuvo ile korunuyo kırılması zor dediler oyunun çıktığı günün akşamı oyun torrente düştü, bunun gibi bir çok örnek var.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
denuvo o kadar da güvenli bir şey değil, rage 2 denuvo ile korunuyo kırılması zor dediler oyunun çıktığı günün akşamı oyun torrente düştü, bunun gibi bir çok örnek var.
2 3 yıldır kırılmayan oyun var handball17 gibi fazla hafife alma pwz2 for honor denuvo listesinde uzun süredir varlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...