Software Web Developer
Uzman Üye
hocam bilgi için teşekkür ederim bölgemde pekte mining yapan yok hayallerim suya düştü şimdidenbu cihazların harita üzerinden kullanıldığı yerlere bakman lazım. haritada ne kadar (kendi bölgende) yakında cihaz bulunuyorsa o kadar fazla para kazanıyorsun. o cihazların hepsinin sana ait olması gerekmiyor. sadece başkalarının da o bölgede mining yapıyor olması kazancını artırır, az sayıda popilasyon ise az kazanç demek
Teşekkür ederim hocam hemen inceleyeceğimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
reis bu haritadan bölgendeki minerlara bakabilrisin
olaylara kripto bakış açısı olarak bakınız. ne kadar kişi tarafından kullanılırsa o kadar değeri artar. eğer kesin almakta kararlıysanız merakınızı gidermek için alabilirsiniz tabikihocam bilgi için teşekkür ederim bölgemde pekte mining yapan yok hayallerim
hocam fakat merakla ilgili birşey değil 10bin lira az bir miktar değil eğer kazanç elde edebilirsem alırımolaylara kripto bakış açısı olarak bakınız. ne kadar kişi tarafından kullanılırsa o kadar değeri artar. eğer kesin almakta kararlıysanız merakınızı gidermek için alabilirsiniz tabiki
knk aynısından var sadece o ayda 200 yada 150 civarı bişiy getiriyorMerhaba arakdaşlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu cihazı alırsam nasıl mining yaparım ve ayda kaç kazanç getirir
konumun onemli cihaza ne kadar yakınsan o kadar cok para kazanırsın yani oyle biliyorumMerhaba arakdaşlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu cihazı alırsam nasıl mining yaparım ve ayda kaç kazanç getirir
Çok zor ben aldım 0 kazançŞuan türkiyede sahil şeridinde kullanılıyor ama sistemin kendini amorti etmesi zor
hocam 2 senede cihazın parasını bile çıkaramamAyda 10-30 $ arası kazanabilirsin.
hocam bu ekran kartı değil terasa veya çatıya takılan bir mining cihazıdırkanka 3090 baya bi getirisi olur
teşekkürler hocam almayacağımÇok zor ben aldım 0 kazanç
saglam para aga 170 tlaylık 10 dolar yapıyormus sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?