(Help)zulu/wolftü/Cs-Go tarzı oyunlarda wall-hack kodlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar zulu/wolftü/Cs-Go tarzı oyunlarda wall-hack kodlamayı öğrenmek istiyorum nasıl başlıyabilirim(c# hakkında bilgim var ama hile yazmak hakkına gram fikrim yok yardım ederseniz sevinirim)

ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben mesela önce discord botu yapmaya başladım şuan baya program hakkında bilgiliyim ve o yazdıkları komutlarıda anlıyom dedim gibi küçük programlardan başla ben öyle yaptım :)
Birde şey visual studio yu indirdiğimde bir şey seçmemi istiyor ama hile için hangisi daha iyi bilmiyorum onu ne yapmam lazım ?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
sürekli video izle kardeşim daha öncdene hiç kodlama vs yaptınmı? c# c++ vb ? hic tecrüben varmı varsa daha hızlı öğrenirsin iyi günler

ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sürekli video izle kardeşim daha öncdene hiç kodlama vs yaptınmı? c# c++ vb ? hic tecrüben varmı varsa daha hızlı öğrenirsin iyi günler
Evet ama başka bir sorum daha olacak visual studio yükledim ve karşıma başka bir seçim ekranı geldi .net masaüstü geliştirme vb yazıyor hangisini seçmem lazım?

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Adam sence tecrübeli olsa burda bu konuyu açar mı?.d
Post automatically merged:

Ayrıca öncelikle value-pointer bulmayı ve bypass etmeyi öğren. Direkt olarak programlama dili öğrenmene gerek yok bazı kodları öğrensen yeterli. Arkadaş biraz boş yapmış.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ne yapmalısın söyliyeyim öncelikle csgo hile sourceları bul netten ve onların kodlarını incele kendine göre düzenle vac koruması falan yap derken birde bakmışsın öğrenmişsin

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ne yapmalısın söyliyeyim öncelikle csgo hile sourceları bul netten ve onların kodlarını incele kendine göre düzenle vac koruması falan yap derken birde bakmışsın öğrenmişsin
Ulan adam daha yeni başlamış ne diye Cs atıyon direk wolftü desene acımasız falan mısın sen

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Birde şey visual studio yu indirdiğimde bir şey seçmemi istiyor ama hile için hangisi daha iyi bilmiyorum onu ne yapmam lazım ?
"C# hakkında bilgim var ama hile yazmak hakkında gram fikrim yok." derken ben de programlama dillerine aşine olduğunuzu ama daha önce hile uygulaması geliştirmediğinizi sanmıştım. Attığınız yorumlara göre hiçbir şey bilmiyorsunuz. Hiçbir şey bilmeyen bir kişi için boş yere yorum atarak zaman kaybı yaşamak istemem. İnternet elinizin altında, buraya saçma salak konular açmak için gelmeyin. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...