☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
film için anlaşma sağlayamamışlar herhalde ama bu oyuncuda yerini aratmıyorhocam benim anlamadığım şu sağ da ki adam kim aq diğer adam nerede ne oldu ona
film 3.filme kadar iyi di hatta 4. filmde gayet güzeldi denileniler ama bir süreden sonra böyle dizi gibi film yapmak milleti de bayıyor benceAbi bu tarz film serileri ilk birkaçında bırakmalı gittikçe bozuyor ya hiç beğenemedim fragmanını gerçekten bozmuşlar
ya fragmanı şimdi izledim de hep aynı şeyleri yapıp durmuşlar aq yok zelzele oldum yok ayı oldum şu oldum bu oldum la yeter kaç filmdir aynı senaryolarfilm için anlaşma sağlayamamışlar herhalde ama bu oyuncuda yerini aratmıyor
4. film de seyrettim ama benim için çeri 3.filmde bitti
3. Filmden sonra serisi bitti aslinda arka sokaklar gibi baktılar film iyi hasılat yapıyor eski replikleri yasla gitsin yapmışlar yineya fragmanı şimdi izledim de hep aynı şeyleri yapıp durmuşlar aq yok zelzele oldum yok ayı oldum şu oldum bu oldum la yeter kaç filmdir aynı senaryolar
Türk sineması maalesef böyle Ağa ya film serisi tutunca izlenmeyene kadar devam ettiriyorlar Recep İvedik en son kaç çıktı hatırlamıyorum bileAbi bu tarz film serileri ilk birkaçında bırakmalı gittikçe bozuyor ya hiç beğenemedim fragmanını gerçekten bozmuşl
Katılıyorum recep ivedilikle 4den sonrada bozdu klasik tr film mantığıTürk sineması maalesef böyle Ağa ya film serisi tutunca izlenmeyene kadar devam ettiriyorlar Recep İvedik en son kaç çıktı hatırlamıyorum bile
Recep ivedik ilk 3 serisi besttir diyorum diğerlerini de severek izledim şahsen ben beğeniyorum o adamın filmini recep ivedik'i yani işte bozdu mu bozmadı mı diyemem son filminde bile eleştirisel olarak güzel bir mesaj veriyor o konuda seviyorum tamamen Şahan Gökbakar'ıTürk sineması maalesef böyle Ağa ya film serisi tutunca izlenmeyene kadar devam ettiriyorlar Recep İvedik en son kaç çıktı hatırlamıyorum bile
telegram @ydfvf ye düşer netflixe çıkan filmler diziler direk indirilip yükleniyor
Evet dostlar
bugün itibari ile hep yek 5 filmi 'nin çıkış tarihi duyuruldu
25 nisanda
Netflix'de gösterime girecek
başka yerlerden de izlenebilir olursa
dizipal gibi yerlerden
bununda paylaşımı yaparız
ama
film netflix'e çıktıysa telif hakkından dolayı
başka yerlerden izlemek zor
iyi forumlar....
Ekli dosyayı görüntüle 89964
Filmin fragmanı
Hatta filmin fragmanını yapmayı düşündüm,herkes seyreder ama destek verenimiz yoktelegram @ydfvf ye düşer netflixe çıkan filmler diziler direk indirilip yükleniyor
sana da edit için içerik çıktı
garip bi film ama sarar gibi
Evet dostlar
25 nisanda
dizipal gibi yerlerden
ama
iyi forumlar....
Filmin fragmanı
Onsuz bence filmin tadı olmuyorbence altan filmden gittikden sonra pek sarmıyor gibime geliyor
Evet dostlar
25 nisanda
dizipal gibi yerlerden
ama
iyi forumlar....
Filmin fragmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?