Genelde ayda 1 kere oluyor. Görev yöneticisine baktığımda her zaman ki gördüğüm şeylerden başka birşey yok... Ama windows defender "C:\ProgramData\Windows\Profile\service.exe" ve "C:\ProgramData\Windows\dlchosts.exe"
Diye 2 tane buluyor. Malwarebytes ile tarattığımda 11 tane miner buluyor, lakin ekran kartımda sanal ve fiziksel hiçbir ısınma yavaşlama yok. tekrar arattığımda ise hiçbirşey bulmayıp temiz oluyor ki zaten bilgisayar yine yüksek performanslı oluyor (o program dahilken de iyi performanslıydı). Denetim masasına, başlangıç programlarına ve görev yöneticisine baktım ama birtürlü buna sebep olan şeyi bulamadım. Belki hiç virüs değildir?
virüs olup olmadığını anlamak için dosyayı kopyalayıp virustotal'de taratabilirsinGenelde ayda 1 kere oluyor. Görev yöneticisine baktığımda her zaman ki gördüğüm şeylerden başka birşey yok... Ama windows defender "C:\ProgramData\Windows\Profile\service.exe" ve "C:\ProgramData\Windows\dlchosts.exe"
Diye 2 tane buluyor. Malwarebytes ile tarattığımda 11 tane miner buluyor, lakin ekran kartımda sanal ve fiziksel hiçbir ısınma yavaşlama yok. tekrar arattığımda ise hiçbirşey bulmayıp temiz oluyor ki zaten bilgisayar yine yüksek performanslı oluyor (o program dahilken de iyi performanslıydı). Denetim masasına, başlangıç programlarına ve görev yöneticisine baktım ama birtürlü buna sebep olan şeyi bulamadım. Belki hiç virüs değildir?
Sanalda değiştiriyor olabiklir ama fiziksel olarak ta pek etkilemiyor. Şu an virüsten iz yok... ama benim sorduğum kısım bunu tekrarlayan programı bulamazmıyım?Bence sen o kadarda emin olma iyice araştır derim
Çünkü bazı miner programlar var ki pc kullanıcısına belli ettirmeden çalışıyor
❤❤❤
cevap verdim üstteSanalda değiştiriyor olabiklir ama fiziksel olarak ta pek etkilemiyor. Şu an virüsten iz yok... ama benim sorduğum kısım bunu tekrarlayan programı bulamazmıyım?
Çok büyük sıkıntıya düşeceğimi sanmıyorum sonuçta memoryhackers programlarına bile miner diyordu xdBir an önce kaldırmanın yolunu bul çok büyük sıkıntıya düşeceksin
Anti virüs programlarü tam olarak silmez bazen anti virüsün taradıgı dosya konumundan komple silmeye bak programramı ben böyle yapıyorum dostum.Sanalda değiştiriyor olabiklir ama fiziksel olarak ta pek etkilemiyor. Şu an virüsten iz yok... ama benim sorduğum kısım bunu tekrarlayan programı bulamazmıyım?
Combofix sadece malware yazılımlar için etkili fakat miner gibi virüsleri bulamıyor ❤combofix dene dostum
Denetim masası demişim, görev yöneticisi demek istedimAynı virüsle ben de karşı karşıya kaldım, bir süre sonra anti virüsleri işlevsiz kılıyor silmeye çalışsan da antivirüsle silemiyorsun, onun için önerim daha o raddeye gelmeden denetim masasından arka planda çalışanları inceleyip, virüs totalde taratıp, bulursan durdurup, konumuna gidip silmen.
Tarama sonucu hiçbirşey çıkmadı ve ilk program da yazan tüm exeleri kendim baktım. Bir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?