hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Dolar fiyuuu, mining fiyuuuuu..Ekran kartı tınneee.... Yazıyı uzatmak istemiyorum, durumları biliyorsunuz. Bilmiyorsanız kafanızı PC'den kaldırıp bir sağa, sola bakmak size iyi gelecektir 
[Ya şu sistem şu oyunu kaldırır mı diyen arkadaşlar... 2021 yılında yaşıyorsunuz ekran kartının adını yazıp boşluk bırakıp oyunun adını yazarsanız, o oyunda nasıl bir performans aldığını videolarda, forumlarda görürsünüz. İşlemciyi de ekran kartını besleyebilecek mi diye forumlarda araştırırsınız. Calculator sitelerini önermiyorum.!! ]
Apu Sistemler:
Ekran kartı yerine işlemci içerisindeki ekran kartı ile idare ederim ben, zaten Cs:go, Babci:mobile oynuyorum, ha bir de loldür legender(5v5 fight atmayın ama) diyorsanız "Ucuz olsun" bizim olsun diyorsanız, İlerde erkan kartı alırım diyorsanız, APU sistem size göre.
2-
3
4-
5
6
Girişin Girişi Ekran Kartı Olsun Bizim Olsun Diyen Sistemler:
Ya ekran kartsız PC mi olur. Bir tane idarelik dursun, 1080p'de tüm oyunları değil de %60'ını düşük(hatta en düşük) ayarlarda açsın. İşimi görsün diyorsanız, bu sistemlere bakabilirsiniz.
2
3-
4
5
6
7
Girişin Bir Tık Üstü Erkan kartlı bir mönü alabilir miyim diyenler için:
Gtx 1650 içeren bir sistem alabilirsiniz. Gtx 1650'yi araştırın açamayacağı oyun yok şuan. 1650 S olur, 1660 vs. artık bundan sonrası bulabilmenize ve paranıza bakıyor. [Bu kategori için en düşük ekran kartı olarak Gtx 1650 seçilmiştir.]
1-
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
10k ve üzeri için Rtx 3000 serisine yönebilirsiniz. O kadar paran varsa bir zahmet araştır, al birader.
[Ya şu sistem şu oyunu kaldırır mı diyen arkadaşlar... 2021 yılında yaşıyorsunuz ekran kartının adını yazıp boşluk bırakıp oyunun adını yazarsanız, o oyunda nasıl bir performans aldığını videolarda, forumlarda görürsünüz. İşlemciyi de ekran kartını besleyebilecek mi diye forumlarda araştırırsınız. Calculator sitelerini önermiyorum.!! ]
Apu Sistemler:
Ekran kartı yerine işlemci içerisindeki ekran kartı ile idare ederim ben, zaten Cs:go, Babci:mobile oynuyorum, ha bir de loldür legender(5v5 fight atmayın ama) diyorsanız "Ucuz olsun" bizim olsun diyorsanız, İlerde erkan kartı alırım diyorsanız, APU sistem size göre.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
2-
Giriş Yap
3
Giriş Yap
4-
Giriş Yap
5
Giriş Yap
6
Giriş Yap
Girişin Girişi Ekran Kartı Olsun Bizim Olsun Diyen Sistemler:
Ya ekran kartsız PC mi olur. Bir tane idarelik dursun, 1080p'de tüm oyunları değil de %60'ını düşük(hatta en düşük) ayarlarda açsın. İşimi görsün diyorsanız, bu sistemlere bakabilirsiniz.
Giriş Yap
(Apu istenmiyorsan bu bütçeye göre gayet iyi)2
Giriş Yap
3-
Giriş Yap
4
Giriş Yap
5
Giriş Yap
(Rx 560 bulunuyor )6
Giriş Yap
7
Giriş Yap
(1050 ti bulunmakta fakat üzerine 300 TL daha ekleyip alt kategorideki gtx 1650 bulunan bir sistem alınması daha mantıklı !)Girişin Bir Tık Üstü Erkan kartlı bir mönü alabilir miyim diyenler için:
Gtx 1650 içeren bir sistem alabilirsiniz. Gtx 1650'yi araştırın açamayacağı oyun yok şuan. 1650 S olur, 1660 vs. artık bundan sonrası bulabilmenize ve paranıza bakıyor. [Bu kategori için en düşük ekran kartı olarak Gtx 1650 seçilmiştir.]
1-
Giriş Yap
(- Yönü Rampage PSU var, Çinliler sizi havaya uçurmak istiyor olabilirler. - SSD tınne)2
Giriş Yap
(F/p ürün. SSD eh işte. Diğer parçalar fiyatına göre 10/10)3
Giriş Yap
4
Giriş Yap
(i5 9400f)5
Giriş Yap
(10400f)6
Giriş Yap
(F/p ürün olarak rakibi yok! . Paran varsa bunu göm usta. Ryzen 5 3600 + Rx 5500 + 16 Cigolayt Ram// Daha ne koysun adamlar, vicdansız // Miningcilerin gözünden kaçmış desem yeridir. )7
Giriş Yap
8
Giriş Yap
9
Giriş Yap
(F/p ürün. 10400F + Gtx 1660 + 16 Cigolayt Rem var.)10
Giriş Yap
(F/p ürün. Ryzen 5 3500 + 1660 Super + 16 Cigolayt Rem / Tek sıkıntı ekran kartı tek fanlı, ancak kasada bolca fan var. Yaz aylarında sıkıntı yaşatabilir(Kasayıp açıp üflersiniz) ancak 200 TL'lik fark en az 10-30 fps fark demek.11
Giriş Yap
(- Yönü Ryzen 5 1600 / + Yönü Msi Gtx 1660 Super + 16 Cigolayt Rem)12
Giriş Yap
13
Giriş Yap
14
Giriş Yap
(F/p ürün. Ryzen 5 3500 + Rtx 2060 + 16 Cigolayt Rem10k ve üzeri için Rtx 3000 serisine yönebilirsiniz. O kadar paran varsa bir zahmet araştır, al birader.